Tule kävelemään Töölönlahdelle 26.9.

Kävele Naiselle Ammatti 26.09.2021
Tule mukaan kävelemään Töölönlahden ympäri ja haasta kaverisikin mukaan!

Sunnuntaina 26. syyskuuta tempaisemme ja kävelemme kehitysmaiden naisille ammatteja. Kokoonnumme kello 12 Finlandia-talon kahvioon (Finlandia Café ja Veranda) Töölönlahden puolelle.

Kahviossa esiintyvät RSO:n viulisti Leena Jaakkola ja Suomen Kansallisopperan soolosellisti Samuli Peltonen. Toimittaja Iida-Liina Huurtela juontaa ja Naisten Pankin Reetta Meriläinen kertoo keräyskohteestamme.

Ennen kävelylle lähtöä Thomas Ingman Töölö Gymistä vetää kevyen alkujumpan.

Kävelyreitti kulkee Töölönlahden ympäri. Jos reilun kahden kilometrin lenkki tuntuu liian lyhyeltä, voit kiertää sen toiseenkin kertaan. Voit jättää kassisi säilöön Finlandia-talolle kävelyn ajaksi.

Istahda lenkin päätteeksi nauttimaan Finlandia-talon kahvioon virvokkeita ja vaihtamaan kokemuksia muiden kävelijöiden kanssa.

Finlandia Cafe tarjoaa:

  • pulla ja kahvi 5 €
  • lasi kuohuvaa 7 €
  • erilaisia leipiä

Samalla voit osallistua arpajaisiin ja tehdä hyviä ostoksia myyntipisteessämme, jossa on tarjolla muun muassa Naisten Pankin kahvia, teetä ja kynttilöitä. Voit tehdä ostoksia jo ennen lenkkiäkin. Jos haluat ostaa isomman määrän tai varmistaa ostoksesi, tee ennakkotilaus. Katso ohjeet ilmoituksen lopusta.

Osallistu tempaukseemme! Osallistumismaksua emme peri, mutta koska keräämme varoja kehitysmaiden naisten toimeentulon ja yrittäjyyden tukemiseen, toivomme, että lahjoitat vaikka 15 euroa joko Kävele Naiselle Ammatti -tilille tai lippaaseen paikan päällä.

Lahjoituksen voit tehdä verkossa
tai maksa lahjoitussumma MobilePayllä: 41109, KNA

30 euron lahjoitus vastaa Naisten Pankissa yhden Ammatin arvoa. Sen avulla nainen pääsee Naisten Pankin tukemana oman toimeentulon alkuun.

Seuraa ilmoitteluamme! Päivitämme lisätietoa ohjelmasta tänne ja Facebook-sivullemme.

Tervetuloa!
Naisten Pankki Helsinki

 

Naisten Pankin tuotteiden ennakkotilaus:

Myymme ennakkotilauksella seuraavia tuotteita:

  • Seitsemän kynttilän kimppu läpivärjättyjä Desicon kruunukynttilöitä. Hinta 15 euroa. Desicon punaisia pöytäkynttilöitä. Hinta 12 euroa.
  • Tansanialaista, pehmeänmakuista, tummapaahtoista Mild Arabica -kahvia (suodatinjauhatus tai papuina). 450 gramman paketin hinta 10 euroa.
  • Mustaa teetä, joka tulee Rungewen teenviljelijäinyhdistyksen jäsenviljelijöiltä eteläisestä Tansaniasta. Hinta 5 euroa.

Lähetä tilauksesi Arja Kalliolle arja.kallio0@gmail.com ja kerro, mitä tuotteita ja paljonko haluat. Vahvistuksen saatuasi maksa tilauksesi Naisten Pankki Helsingin tilille FI80 1745 3000 1728 27.

Saat tilaamasi tuotteet Finlandia-talolla Kävele Naiselle Ammatti -tempauksen yhteydessä.

 

Tempaustamme tukevat:

Tutustu uuteen Pikku-Finlandiaan täällä

 

Finn Spring Villi vesi