Tule kävelemään Töölönlahdelle ja sunnuntailounaalle!

Naisia kävelemässä
Tule kävelemään Töölönlahden ympäri ja haasta kaverisikin mukaan! Kävele Naiselle Ammatti -tempauksemme teemana on kaupunkiluonnon merkitys hyvinvoinnille.

Lahjoita ammatti >>

Sunnuntaina 10. syyskuuta tempaisemme ja kävelemme kehittyvien maiden naisille ammatteja. Kokoonnumme kello 11 Kansallismuseon eteläiselle, eduskuntatalon puoleiselle puistoalueelle. Jos oikein kovasti sataa, aloitus siirtyy museokahvilan Karhunpesään.  

Ohjelma:

  • Tapahtuman avaa kaupunkiympäristön apulaispormestari Anni Sinnemäki. 
  • Naisten Pankki Helsingin puheenjohtaja Pirkko Kasanen haastattelee Naisten Pankin aktiivia, päätoimittaja emerita Reetta Meriläistä. 
  • Liikuntapedagogi, tanssinopettaja Donata Pennanen ohjaa iloisen alkulämmittelyn, ja sitten olemmekin valmiita kävelylle. 
  • Kävelyltä palaamme Kansallismuseon kahvioon sunnuntailounaalle, pullakahveille tai vaikkapa kuohuvalle.  

Kävelyreitti kulkee Töölönlahden ympäri. Tapahtumamme teemana on tänä vuonna kaupunkiluonnon merkitys hyvinvoinnille, ja Töölönlahden ympäristö tarjoaa hyvän mahdollisuuden kaupunkiluonnon monimuotoisuuden tarkkailulle. Jos reilun kahden kilometrin lenkki tuntuu liian lyhyeltä, kierrä se toiseenkin kertaan.  

Yhteinen kahvihetki ja sunnuntailounas

Kävelyn jälkeen on aika hengähtää, tutustua muihin kävelijöihin tai tavata tuttuja. Nautimme yhdessä herkullisen kasviskeittolounaan, maistuvat pullakahvit tai kilistämme skumppalaseja. 

Museokahvila tarjoaa tapahtumamme kunniaksi:

  • vegaaninen kasviskeittolounas (sis. kahvi/tee) 9,50 e 
  • kahvi/tee ja pulla/croissant 6 e 
  • lasi kuohuvaa 6 e. 

Kahvila on auki kello 12 – 16. Paikalla on myös museoyleisöä, mutta Karhunpesässä on varattu pöytiä tapahtumamme osallistujille.

Voit myös tehdä hyviä ostoksia myyntipisteessämme, jossa on muun muassa Naisten Pankin ihanaa kahvia ja teetä. 

Kansallismuseo menee ainakin kahdeksi vuodeksi remonttiin lokakuussa, joten nyt kannattaa tarttua tilaisuuteen ja tutustua samalla museon näyttelyihin. Mikäli kävely ei tällä kertaa houkuta, voit mennä alkuohjelmasta suoraan museon kahvilaan tai näyttelyihin.  

Osallistu tapahtumaamme ja tue kehittyvien maiden naisia!

Osallistumismaksua emme peri, mutta toivomme, että teet lahjoituksen kehittyvien maiden naisten toimeentulon ja yrittäjyyden tukemiseen.

30 euron lahjoitus vastaa Naisten Pankissa yhden ammatin arvoa. Sen avulla nainen pääsee Naisten Pankin tukemana oman toimeentulon alkuun. Lahjoituksen voit tehdä:

  • verkossa
  • lippaaseen paikan päällä
  • MobilePayllä: 41109, KNA.

Lahjoita ammatti >>

Seuraa ilmoitteluamme! Päivitämme lisätietoa ohjelmasta tänne ja Facebook-sivullemme. 

Tervetuloa!
Naisten Pankki Helsinki 

Tempaustamme tukevat: 

Kansallismuseon logo

Museoravintola Kansallismuseo – Kanresta Oy