Tule Outi Heiskasen näyttelyyn 4.1.2022 Ateneumissa PERUUTETTU

Naisten Pankki Ateneumiin 10.11.
ATENEUM ON ILMOITTANUT, ETTÄ EI VOI JÄRJESTÄÄ INTROA NÄYTTELYYN.
Pahoittelemme tilannetta. Palautamme rahat ilmoittautuneille.

Outi Heiskasen retrospektiivinen näyttely Ateneumissa kokoaa yhteen hänen monipuolisen ja monialaisen taiteensa eri osa-alueet. Yli 300 teoksen näyttely esittelee grafiikkaa, piirustuksia, maalauksia ja installaatioita sekä performanssien taltiointeja yli viidenkymmenen vuoden ajalta. Näyttelyssä nähdään myös kokonaisen salin verran Outi Heiskasen ja valokuvataiteilija Janne Laineen yhteisteoksia.

Naisten Pankki Helsinki on varannut lippuja Outi Heiskasen näyttelyn introon ja näyttelyyn tiistaina 4.1.2022.  Puolen tunnin intro alkaa klo 16.15 ja maksaa 15 euroa, joka sisältää Naisten Pankin osuuden. Sen lisäksi tarvitset näyttelylipun, joka maksaa 16 euroa, tai Museokortin.

Sitovat ilmoittautumiset 17.12. mennessä helsinki@naistenpankki.fi viestin aiheeksi Outi Heiskasen näyttely. Ilmoita nimesi ja puhelinnumerosi sekä monelleko osallistujalle varaat paikan sekä kerro, jos sinulla (tai seuralaisillasi) on Museokortti.

Maksathan intron 15 e ja näyttelylipun 16 e (jos sinulla ei ole Museokorttia) Naisten Pankin tilille FI80 1745 3000 1728 27, viite 1122, heti kun saat vahvistuksen. Vain näin varmistat paikkasi.

Kokoontumispaikasta ja -ajasta saat lisätietoa lähempänä tapahtuma-aikaa.

Tervetuloa!

Naisten Pankki Helsinki

 

Seuraa Naisten Pankki Helsingin tapahtumakalenteria!