Tule vierailulle Alvar Aallon kotitaloon ja ateljeehen 9.5.

Naisten Pankin vierailu Aallon kotitaloon
Järjestämme toukokuussa toisen tilaisuuden tutustua Aino ja Alvar Aallon taloon Munkkiniemessä sekä ateljeehen Tiilinmäessä.

Vuonna 1935 Aino ja Alvar Aalto hankkivat tontin Munkkiniemestä ja alkoivat suunnitella itselleen kotitaloa. Talon tilat jakautuvat arkkitehtitoimiston käytössä olleisiin työtiloihin ja yksityisempään asuntoon. Vuosina 1955-1956 Aalto suunnitteli Tiilinmäkeen toimistonsa työtiloiksi ateljeen.

Pääsemme vierailemaan opastetulla kierroksella niin kotitaloon kuin kävelymatkan päässä sijaitsevaan ateljeehen, jossa tutustumme arkkitehtitoimiston tarinaan ja arkkitehtuuriin.

Naisten Pankki Helsinki on varannut opastetun kierroksen maanantaina 9.5. Kierroksen hinta on 35 euroa, johon sisältyy Naisten Pankin lahjoitusosuus.

Sitovat ilmoittautumiset 3.5. mennessä helsinki@naistenpankki.fi, viestin aiheeksi Alvar Aalto 9.5.  Ilmoita nimesi ja puhelinnumerosi sekä monelleko osallistujalle ostat liput.

Maksathan kierroksen hinnan 35 euroa Naisten Pankki Helsingin tilille FI8017453000172827, viite 1258, heti saatuasi vahvistusviestin. Vain näin varmistat, että saat varaamasi liput.

Tarkennamme tapaamispaikan lähempänä ajankohtaa.

 

Huomaa, että tapahtumiemme osanottomaksusta Naisten Pankille menevä osuus riippuu ryhmän koosta.