Tekstaa NAISELLE numeroon 16499 (20€) ja tuet naisten koulutusta!

Tyyli-ilta Puuterihuoneella

Huippusuositut tyyli-illat jatkuvat

Valtakunnan ykkösmeikkaaja, Raili Hulkkonen antaa meikkausvinkkejä ja auttaa silmalasien valinnassa. Aisaparina Raililla on silmälasien maahantuoja Timo Anderson, jolla on runsaasti persoonallisia ja tyylikkäitä silmälasikehyksiä ja aurinkolaseja useista mallistoista.

Tilaisuuden aikana on mahdollisuus hankkia uudet silmälasit, jolloin optikko tarkistaa näkösi veloituksetta.

Osallistumismaksu on 30 €, jonka voi maksaa paikan päällä  Naisten Pankin lippaaseen. Timo lahjoittaa tilatuista silmälaseista osuuden Naisten Pankille.

lllan kruunaa kuohujuoma ja pieni syötävä.

Tilaisuus alkaa klo 17 ja sen kesto on noin 2-3 tuntia. Ilmoitathan tulostasi mahdollisimman pian tai viimeistään 14.6  mennessä sähköpostilla; helsinki@naistenpankki.fi. Tilaisuuteen mahtuu max 15 osallistujaa. Vahvistamme osallistumisesi 3-4 päivän aikana ilmoituksestasi.

Esteen sattuessa muistathan perua osallistumisesi ja näin vapauttaa paikan jollekin muulle kiinnostuneelle.

Jos ajankohta 18.6 ei sovi sinulle niin voit hankkia lasit Puuterihuoneen Optikkoliikkeestä, Kauppiaankatu 7,  muuna ajankohtana. Silmälasien maahantuoja Timo Andersson antaa naistenpankkilaisille erikoisedun, toisen linssin ilmaiseksi, jonka arvo on 388€ – 488€. Lisäksi Timo lahjoittaa Naisten Pankille ostetuista silmä- tai aurinkolaseista yhden ammatin verran, joka on 30€/lasit. Linssit ovat korkeatasoista Zeiss laatua. Tarjous on voimassa juhannukseen asti. Edun saa mainitsemalla Naisten Pankki.

 

Lämpimästi tervetuloa!

Naisten Pankki
Helsinki