Vapun etkot Espoossa

Vappufiiliksistä nautitaan ennakkoon Naisten Pankki Espoon huhtikuun tapaamisessa. Naisten Pankin toiminnassa on menossa 15. vuosi. Puhujavieraaksemme tuleee Liisa Kapanen, jolla on pitkä kokemus hyvää mieltä tuovana vapaaehtoisena Naisten Pankin toiminnassa. - Huom. Ohjelma on muuttunut sairastapauksen vuoksi.

Naisten Pankki sai alkunsa 15 vuotta sitten. Perustamiseen johti suomalaisen naisryhmän vierailu Liberiassa. Ryhmässä ideoitiin kehittyvien maiden naisten koulutusmahdollisuuksien tukemista. Varainhankinnassa ydinsanaksi vakiintui Ammatti, joka tarkoittaa 30 euroa. Ammatteja on hankittu monin tavoin. Vapaaehtoisten ryhmiä toimii yli 40 paikkakunnalla. Tuloksellinen työ on nostanut varainhankinnan määrän jo 20 miljoonaan euroon!

Liisa Kapanen on mieluisa vieras Espoossa. Viime vuonna Liisa kertoi kuvin ja sanoin Naisten Pankin vapaaehtoisten matkasta Nepaliin. Liisalta kuulemme, miksi hän on edelleen Naisten Pankin toiminnassa.

Maaliskuussa järjestetyn Pop Up -tapahtuman onnistumiset ovat ilon ja kiitosten aihe. Keskustellaan tulevista projekteista ja toiminnan kehittämisestä. Jaamme myös tuoreimmat Naisten Pankin uutiset.

Myynnissä on arpoja, kortteja ja Kuura-koruja. Maksut hoituvat kätevästi maksukorteilla. Arvonnan palkintoina mm. lahjakortteja ja arvonta tehdään samassa tilaisuudessa.

Oletko jo Naisten Pankki Espoon jäsen? Ellet, niin tilaisuudessa voit liittyä. Vuotuinen jäsenmaksu 30 € menee lyhentämättömänä hauraissa oloissa elävien naisten koulutukseen. Sinulle jäsenyys tuo hyvän mielen.

Onko Vapun etkoilla simaa? Eiköhän!

Kuukausitapaamisia pidetään kuukauden neljännen keskiviikon iltana. Tämän vuoden päivämäärät kannattaa merkitä kalenteriin: 25.5., 24.8., 28.9., 26.10. ja 23.11.

Kokouspaikka Espoon Palvelukeskus Tapiolassa on meille maksuton. Kiitos Espoon kaupungille Naisten Pankin tukemisesta.

Lämpimästi tervetuloa!

Marita Johansson
Naisten Pankki Espoo, puheenjohtaja
0400-400649
espoo@naistenpankki.fi