Vierailu eduskuntaan 14.2. TÄYNNÄ

Eduskuntatalon istuntosali

Huom, vierailu on täynnä!

Kansanedustaja Krista Mikkonen (vihr.) kutsuu naistenpankkilaiset tutustumaan Eduskuntataloon ja vaihtamaan ajatuksia ajankohtaisista aiheista
keskiviikkona 14.2. kello 16.30–17.45.

Vierailu alkaa kierroksella Eduskuntatalossa, minkä jälkeen on varattu aikaa keskustelulle.

Krista Mikkonen on itsekin naistenpankkilainen ja on ollut pitkään mukana Naisten Pankki Joensuun toiminnassa. Eduskunnassa hän on kolmannen kauden kansanedustaja ja toimii tällä hetkellä tulevaisuusvaliokunnan ja valtiovarainvaliokunnan jäsenenä sekä Vihreän eduskuntaryhmän 1. varapuheenjohtajana.

Kokoonnumme Eduskuntatalon ulkopuolella turvatarkastukseen siirtymistä varten klo 16.20. Tarkka sijainti ilmoitetaan vierailulle osallistuville. Vierailu päättyy klo 17.45.

Vierailulle mahtuu 25 henkilöä. Paikat on jaettu ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistujille on lähetetty ohjeet ja tieto kokoontumispaikasta. Jos sinulla on kysyttävää, niin voit lähettää viestiä osoitteeseen helsinki@naistenpankki.fi.

Vierailukutsu julkaistiin  Naisten Pankki Helsingin tammikuun uutiskirjeessä ja paikat täyttyivät muutamassa tunnissa. Jonopaikoillakin on parikymmentä nimeä.

Jos haluat saada ensimmäisten joukossa tietoa Naisten Pankki Helsingin tapahtumista, tilaa uutiskirje.  Linkin takaa löydät tammikuun kirjeen, jonka vasemmasta yläreunassa on subscribe-painike.  LINKKI UUTISKIRJEESEEN