Villit peurat -runokonsertti 4.5. Sellosalissa

Runokonsertti on jännittävä yhdistelmä runoja, laulua ja musiikkia. Esityksessä kuullaan Aulikki Oksasen runoutta Vuokko Hovatan laulamana ja runoilijan itse lausumana. Runojen ja laulujen kantavia teemoja ovat rakkaus, aika ja maailmantila, metsät, myytit ja villieläimet.

Edit. Lipunmyynti Naisten Pankki Espoon kautta on päättynyt 31.3. Lippuja myy edelleen lippu.fi.

Aulikki Oksanen ja Vuokko Hovatta aloittivat syksyllä 2022 kiertueen 15-vuotisen taiteilijaystävyytensä merkeissä. Molemmat ovat lahjakkaita, monipuolisia taiteilijoita, joitten konserteissa korostuu suomen kielen erityinen ilmaisuvoima ja yhteys musiikkiin. Yhdessä huippumuusikoitten kanssa he luovat näkyjä ja elämyksiä, jotka koskettavat laajaa, eri-ikäistä yleisöä.

Esityksessä on mukana kaksi muusikkoa, kitaravirtuoosi Jarmo Saari ja vibrafonisti Panu Savolainen. Heidän vahva ammattitaitonsa, runouden ymmärrys ja elämänilo ovat saumaton osa kokonaisuutta. Kitaran ja vibrafonin rikkaudet ja löytöretket ovat monelle kuulijalle hämmästyttävä kokemus.

Esityksen kesto on 1 h 15 min.

Naisten Pankki Espoo on varannut lippukiintiön. Lipun hinta on 35 €, joka sisältää tukiosuuden hauraissa oloissa elävien naisten ammatilliseen koulutukseen.

Lipputilauksia otetaan vastaan sähköpostilla, jonka pyydämme osoitteeseen espoo@naistenpankki.fi
Maksa liput sen jälkeen seuraavin tiedoin.
Saaja: Espoon ryhmä kehitysmaiden naisten hyväksi ry
Tili: FI89 1544 3000 1333 35
Viite: 20284
Varaa ja maksa lippusi mahdollisimman pian, viimeistään 31.3.2023.
Tilatut liput jaetaan 30 minuuttia ennen esityksen alkua Sellosalin ulkopuolella.

Tervetuloa nauttimaan esityksestä!

Naisten Pankki Espoo

Lisätietoja: Marita Johansson 0400-400649