Vuosikokous ja kuukausitapaaminen 6.3.

Naisten Pankki Helsingin vuosikokous 2023
Osallistu vuosikokoukseen ja vaikuta!

Tule Naisten Pankki Helsingin vuosikokoukseen ja kuukausitapaamiseen, joka pidetään maanantaina 6. maaliskuuta kello 17 Sokos Hotel Presidentissä.  

Tilaisuuden aluksi Naisten Pankin Kehittämistiimin (Keti) edustaja kertoo tiimin työstä ja kahdesta sen edistämästä innovatiivisesta pilottihankkeesta. Niistä BUZZ käynnistää mustasotilaskärpästen tuotantoa eläinrehuksi Nepalissa ja BEE tutkii paikallisten mehiläisten valjastamista kaupalliseen hunajatuotantoon Myanmarissa. 

Ennen vuosikokousasioiden käsittelyä käymme läpi paikallisryhmämme menneitä ja tulevia tapahtumia. Sana on vapaa. Toivomme vilkasta keskustelua, ideoita ja palautetta.  

Vuosikokouksessa

  • valitaan yhdistykselle puheenjohtaja ja hallituksen jäsenet
  • käsitellään toimintakertomus
  • vahvistetaan tilinpäätös
  • hyväksytään toimintasuunnitelma. 

Kokousasiakirjat, kuten toimintakertomuksen, tilinpäätöksen ja  toimintasuunnitelman löydät 24.2. alkaen verkkosivujen Aineistopankista ->  Paikallisryhmien omat kansiot > Helsinki > Kokousmuistiot ja  -aineistot > Vuosikokous 2023.  Aineistopankkiin pääset klikkaamalla linkkiä tämän sivun alalaidassa. 

Tilaisuudessa ei ole tuotemyyntiä, mutta voit tilata etukäteen itsellesi Naisten Pankin kahvia, teetä ja muitakin tuotteita. Sovi asiasta Arja Kallion kanssa, arja.kallio0@gmail.com. Saat tilaamasi tuotteet kokouspaikalle. 

Huomaa, että tilaisuudessa ei ole tarjoilua. 

Lisätietoja saat puheenjohtaja Pirkko Kasaselta, pirkko.kasanen@koordinet.fi, puh. 0400 413008. 

Tule mukaan kuulemaan viime vuoden tuloksista ja tämän vuoden suunnitelmista. Sinun ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.  Osallistu ja vaikuta!