Vuosikokous ja terveiset Nepalista sekä Ugandasta

Ugandalainen nainen ja lapsi
Tule kuulemaan viime vuoden tuloksesta ja tämän vuoden suunnitelmista Naisten Pankki Helsingin vuosikokoukseen. Sitä ennen saat ajankohtaista tietoa Naisten Pankin hankkeista Ugandassa ja Nepalissa.

Tule Naisten Pankki Helsingin vuosikokoukseen ja kuulemaan tuoreita terveisiä Naisten Pankin hankkeista Nepalissa ja Ugandassa. Tilaisuus pidetään maanantaina 4. maaliskuuta Sokos Hotel Presidentissä kello 17 alkaen. Vuosikokous alkaa kello 18.

Vieraaksemme saapuu vanhempi temaattinen asiantuntija Sari Turunen Kirkon ulkomaanavusta. Hän on äskettäin vieraillut Nepalissa ja Ugandassa. Hän tuo meille tuoreita terveisiä Naisten Pankin hankkeista ja kertoo kohderyhmiemme toimista, onnistumisista, tulevaisuuden toiveista sekä heidän kohtaamistaan haasteista. Esityksen jälkeen on aikaa kysymyksille ja keskusteluille.

Vuosikokous valitsee puheenjohtajan

Vuosikokouksessa (yhdistysnimi: Naisten Pankki Pääkaupunkiseudun aluesolu kehitysmaiden naisten hyväksi ry) valitaan yhdistykselle puheenjohtaja ja hallituksen jäsenet. Lisäksi käsitellään toimintakertomus, vahvistetaan tilinpäätös ja hyväksytään toimintasuunnitelma.

Kokousasiakirjat, kuten toimintakertomuksen, tilinpäätöksen ja toimintasuunnitelman löydät 20.2. alkaen Naisten Pankin Aineistopankista > Paikallisryhmien omat kansiot > Helsinki > Kokousmuistiot ja -aineistot > Vuosikokous 2024. Aineistopankkiin pääset verkkosivun alalaidasta.

Kokous on avoin kaikille Naisten Pankki Helsingin toiminnasta kiinnostuneille. Ainoastaan äänestystilanteessa yhdistyksen jäsenyydellä on merkitystä. Jos haluat liittyä Naisten Pankki Pääkaupunkiseudun aluesolu kehitysmaiden naisten hyväksi ry:n jäseneksi, lähetä viesti osoitteella helsinki@naistenpankki.fi. Kerro viestissä nimesi ja osoitteesi. Jäsenmaksusta päättää vuosikokous. Vuonna 2023 se oli 0 euroa.

Tilaisuudessa ei ole tuotemyyntiä, mutta voit tilata etukäteen itsellesi Naisten Pankin kahvia, teetä ja muitakin tuotteita. Sovi asiasta Maija Hyrkäs-Järvelän kanssa, hyrkmailee@gmail.com.

Huomaa, että kokouksessa ei ole tarjoilua.

Lisätietoja saat puheenjohtaja Pirkko Kasaselta, pirkko.kasanen@gmail.com, puh. 0400 413008.

Tule mukaan kuulemaan viime vuoden tuloksista ja tämän vuoden suunnitelmista. Sinun ei tarvitse ilmoittautua. Osallistu ja vaikuta!

 

Kenestä uusi puheenjohtaja?

Naisten Pankki Helsinki etsii nyt uutta puheenjohtajaa. Kolme vuotta tehtävää hoitanut Pirkko Kasanen on ilmoittanut, että ei ole enää käytettävissä.

Oletko sinä kiinnostunut puheenjohtajuudesta tai tunnetko jonkun, joka mielestäsi sopisi tähän tehtävään? Pirkko Kasanen korostaa, että puheenjohtajan ei tarvitse olla konkari. Pirkko on luvannut kertoa tehtävästä ja vastailla kysymyksiin. Ota siis rohkeasti yhteyttä, pirkko.kasanen@gmail.com, puh. 0400 413008.

Pirkon lisäksi paikallisryhmän hallituksen ovat muodostaneet Riitta Kuosmanen (talous), Sirkku Rytkönen (varapj, viestintä) ja Maija Hyrkäs-Järvelä (varajäsen). He ovat lupautuneet tarvittaessa jatkamaan hallituksessa, mutta kaikki paikat ovat avoinna.