Neulo Naiselle Ammatti -kampanja ylitti odotukset

Novitan ja Naisten Pankin yhteinen kampanja Neulo Naiselle Ammatti onnistui yli odotusten. Vuoden vaihteessa päättynyt kampanja tuotti Naisten Pankille 21 605 euroa. Kun kampanja viime keväänä starttasi, asetettiin lahjoitustavoitteeksi vähintään 10 000 euroa.

– Kampanja onnistui erinomaisesti niin lyhyessä ajassa. Asiakkaat ja jälleenmyyjät ottivat Naisten Pankille tehdyn langan erittäin hyvin vastaan, kertoi Novitan toimitusjohtaja Daniela Yrjö-Koskinen lahjashekin luovutustilaisuudessa tammikuun alussa.

Novitan kaupallisen johtajan Marita Halosen mukaan lankaa myytiin kaikkiaan 43 210 kerää, mikä on painoltaan lähes kuusi ja puoli tuhatta kiloa. Halosen mukaan myös Novitan henkilöstö otti kampanjan omakseen ja seurasi innolla sen etenemistä mm. lyömällä vetoa langan myynnistä.

Lahjoitussumma on yksi Naisten Pankin historian suurimmista yritysten rahalahjoituksista. Naisten Pankin vetäjä Reetta Meriläinen totesi lahjaa vastaanottaessaan, että yhteistyö on ollut myös Naisten Pankille riemastuttavaa samalla, kun se on tuottanut hienosti.

Lankamyyntiä kiritti merkittävästi kampanjan runsas näkyvyys somessa. Kuvia neuleista jaettiin ahkerasti Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja blogeissa.
Kampanjaan sisältyi myös neulekisa, joka tuotti runsaasti persoonallisia neuleita – sukkia ja lapasia sekä hauskoja innovaatioita kuten palopussin ja kuumavesipullon suojia.

Novita goes international

Novitan aiemmat hyväntekeväisyyskohteet ovat olleet Suomessa. Nyt Novitalla oli mahdollisuus valita kansainvälinen avustuskohde ja sellaiseksi valikoituivat Naisten Pankin kehittämishankkeet Nepalissa. Novita kansainvälistää parhaillaan myös bisnestään. Tänä vuonna alkaa suomalaislangan myynti Englannissa John Lewis -tavarataloissa sekä heidän verkkokaupassaan.

Naisten Pankin oma lanka oli osa 7 Veljestä Raita -lankaperhettä. Novita lahjoitti jokaisesta Suomessa myydystä kerästä Naisten Pankille 50 senttiä. Myynti alkoi Novitan verkkokaupassa toukokuussa ja jälleenmyyjien kaupoissa heinäkuussa. Hyväntekeväisyysmyynti päättyi joulukuun lopussa. Lankaa voi ostaa edelleen Novitan verkkokaupasta niin kauan, kun sitä riittää.

Paula Pauniaho
Kampanjan yhteyshenkilö
Naisten Pankki Yritysyhteistyö

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Novitan ja Naisten Pankin neulekisan voittajia on valittu

Naisten Pankin ja Novitan neulekisan kisaraadin jäsenet valitsevat kukin vuorollaan viikon voittajan.       Neulekisan viimeisen viikon kisan voitti Birgitta Turusta neulomillaan säärystimillä. Näin tuomarina toiminut Naisten Pankin puheenjohtaja...

Lue lisää

Neulekisa Naisten Pankin ystäville 15.9.-22.10.

Säännöt   Kilpailuaika: 15.9.–22.10.2017    Näin osallistut: Osallistu kisaan postaamalla kuva virkkaus- tai neuletyöstäsi Instagramiin ja tägää  #NeuloNaiselleAmmatti. Jos et ole Instagramissa, voit lähettää kuvan ja yhteystietosi osoitteeseen info@novita.fi. Kisaan lähetettyjä kuvia julkaistaan myös osoitteissa www.naistenpankki.fi ja www.novitaknits.com....

Lue lisää

Neulo Naiselle Ammatti

Novita tekee Naisten Pankille oman neulelangan, joka on osa Novita 7 Veljestä -tuoteperhettä. Raitalanka toistaa Naisten Pankin logon värejä, ja yhdestä kerästä syntyy villasukat. Uusi lanka tulee myyntiin Novitan jälleenmyyjille...

Lue lisää