Suominen Oyj tukee Naisten Pankin Kambodzan osuuskuntahanketta

Naisten Pankki iloitsee uudesta yritysyhteistyökumppanista. Suominen Oyj valmistaa kuitukankaita rullatavarana pyyhintä- ja hygieniatuotteisiin sekä terveydenhuollon sovelluksiin. Yritys on päättänyt lähteä tukemaan Naisten Pankin työtä Kambodzassa.

Lahjoitan naiselle Ammatin

euroa

Naisten Pankki ja Suominen Oyj ovat solmineet maaliskuun 19. päivänä yhteistyösopimuksen. Sopimukseen sisältyy kertaluontoinen rahalahjoitus, ja se kohdistetaan Naisten Pankin tukemalle osuuskuntahankkeelle Kambodzassa. Cooperation for Women’s Economic Development -hanke vahvistaa 17 maatalousosuuskuntaa, joiden kautta naisten sosiaalinen ja taloudellinen asema paranee.

Hanke on jatkoa neljävuotiselle Women: Hope and Growth -hankkeelle, jonka aikana perustettiin neljään eri provinssiin 24 naisvetoista maatalousosuuskuntaa.

– Haluamme yrityksenä kantaa sosiaalista vastuuta myös globaalista näkökulmasta. Naisten Pankki tekee tärkeää työtä tukemalla kehitysmaan naisia kohdemaissa ja saavuttamalla siellä konkreettisia tuloksia. Haluamme olla tukemassa työtä, joka parantaa naisten taloudellista asemaa ja siten luo vaurautta paikallisyhteisöihin laajemminkin, toteaa Suominen Oyj:n toimitusjohtaja Nina Kopola.

Naisten Pankin ohjausryhmän puheenjohtaja Reetta Meriläinen on ilahtunut maaliskuussa käynnistyneestä yhteistyöstä.

– Yrityskumppanit ovat meille tärkeitä ja olen todella iloinen päästessämme Suominen Oyj:n kanssa yhteistyöhön. Kambodzan hankkeessa naisyrittäjyys nostetaan uudelle tasolle tehostamalla taloudellista koulutusta, parantamalla säästö- ja lainatehokkuutta sekä linkittämällä naisyrittäjiä paikallisten sijoittajien kanssa, Meriläinen kertoo.

Lisätietoja:

Nina Kopola
puh. 010 214 300
s-posti: nina.kopola(at)suominencorp.com

Reetta Meriläinen
puh. 0400 464 220
s-posti: reetta.merilainen(at)naistenpankki.fi

Suominen Oyj valmistaa kuitukankaita rullatavarana pyyhintä- ja hygieniatuotteisiin sekä terveydenhuollon sovelluksiin. Suominen on pyyhintään tarkoitettujen kuitukankaiden globaali markkinajohtaja ja sillä on yli 600 työntekijää Euroopassa sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa. Suomisen osake (SUY1V) noteerataan Nasdaq Helsingissä.