Viestintäryhmässä uusi vetäjä

Naisten Pankin viestintäryhmän toinen vetäjäpari vaihtui, kun Marja Vakkari muutti ulkomaille. Tilalle löytyi energinen some-osaaja Julia Vetter. Lue Julian ajatuksia Naisten Pankista ja omista unelmistaan.

  1. Mikä/kuka sai sinut kiinnostumaan Naisten Pankista?
  2. Milloin tulit mukaan, millaisiin tehtäviin?
  3. Miksi Naisten Pankki on sinulle tärkeä, mikä siinä on parasta?
  4. Oma unelmasi?
  1. Olen jo pidempään tehnyt päivätöiden ohella freelance-hommia digimarkkinointiin liittyen, ja aloin viime alkuvuodesta tietoisesti vähentää näitä hommia ja miettiä samalla, mikä voisi olla mielekkäämpää tekemistä, joka kuitenkin kehittäisi samalla ammatillista osaamistani. Kun edellinen tiiminvetäjä, Marja Vakkari, huuteli LinkedInissä sometiimille vetäjää, ei minun tarvinnut kahta kertaa miettiä. Taisin soittaa hänelle aika lailla siltä istumalta.
  2. Tulin mukaan huhtikuussa 2015. Tulin Marja Vakkarin aisapariksi juuri perustetun sometiimin vetäjäksi. Marja muutti kesällä kuitenkin ulkomaille, joten perin hänen toimensa myös viestintätiimin vetäjänä. Olen siis kesästä asti ollut Tiina Toivakan tukena viestintätiimin luotsaamisessa. Olen myös osa johtoryhmää.
    Jokaisen tapaamisemme jälkeen olen yhä hämmentynyt, kuinka Naisten Pankin verkosto koostuu niin ammattitaitoisista, innokkaista ja luovista henkilöistä. Tapaamisessa kuin tapaamisessa vallitsee älyttömän inspiroiva henki, josta saan voimaa itsellenikin.
  3. Naisten Pankin toimintaperiaate on minulle tärkeä; kohennetaan kestävän kehityksen periaattein naisten toimeentuloa kehitysmaissa, ja sitä kautta näiden naisten perheiden ja koko kyläyhteisöjen hyvinvointia. Autetaan naisia kehittymään ammatillisesti ja sitä kautta parannetaan naisten asemaa, ja kokonaisten kyläyhteisöjen elinoloja. Minua kiehtoo myös se, että olemme ketterä suomalainen toimija, joka kykenee tekemään sen, minkä lupaa, pysymään läpinäkyvänä myös vaikeina aikoina ja reagoimaan nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Parasta Naisten Pankissa on toisaalta se, että saamme konkreettisia ja ajantasaisia tuloksia tietoomme ja toisaalta taas se, että olen päässyt tutustumaan mahtaviin ihmisiin, jotka ovat mukana Naisten Pankin toiminnassa.
  4. Oma unelmani on jättää maailmaan edes hippunen hyvää; edistää, että yhä useammalla on mahdollisuus toteuttaa unelmiaan, tai toisaalta edes mahdollisuus unelmointiin. Henkilökohtaiset unelmani liittyvät laajasti omaan ja läheisteni onnellisuuteen, terveyteen ja menestykseen kaikilla elämänaloilla.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Viestintäryhmä saa uuden vetäjän

Mikä sai sinut kiinnostumaan Naisten Pankista? – Bongasin paikan sattumalta Facebookin feediltäni. Olin jo aikaisemmin miettinyt, että haluaisin tehdä vapaaehtoistyötä, mutten keksinyt sopivaa tapaa, missä voisin hyödyntää ammattitaitoani markkinoinnista ja...

Lue lisää

Viestintätiimin toinen vetäjä vaihtuu

Naisten Pankin valtakunnallisen viestintäryhmän vetäjäpari vaihtuu. Julia Saarterin (ent. Vetterin) työtä jatkaa syyskuun alusta Kaisa Viljanen, 37. Viestintäryhmän toisena vetäjänä jatkaa Tiina Toivakka. Kaisa on ollut osa mukana viestintäryhmässä puolitoista vuotta....

Lue lisää