Viestintätiimin toinen vetäjä vaihtuu

kaisa2Naisten Pankin valtakunnallisen viestintäryhmän vetäjäpari vaihtuu. Julia Saarterin (ent. Vetterin) työtä jatkaa syyskuun alusta Kaisa Viljanen, 37. Viestintäryhmän toisena vetäjänä jatkaa Tiina Toivakka.

Kaisa on ollut osa mukana viestintäryhmässä puolitoista vuotta. Hän on toimittanut muun muassa viimevuotisen vuosikatsauksen, kirjoittanut ajankohtaisjuttuja, ollut mukana suunnittelemassa kampanjoita ja someviestintää sekä käynnistämässä uusia projekteja. Kaisa on kahden pienen lapsen äiti ja työskentelee toimittajana Helsingin Sanomissa.

Lue tästä Kaisan ajatuksia vapaaehtoistyöstä Naisten Pankista.

Mikä/kuka sai sinut kiinnostumaan Naisten Pankista?

Olin jo pitkään haaveillut vapaaehtoistyöstä. Kun näin Naisten Pankin etsivän uusia vapaaehtoisia tiesin heti, että juuri naisten työllistymistä ja yrittäjyyttä tukeva verkosto on se, missä haluan olla mukana.

Milloin tulit mukaan, millaisiin tehtäviin?

Menin viestintäryhmän kuukausikokoukseen ja taisin saada sieltä heti juttuaiheen mukaan. Myöhemmin olen tehnyt viestintäryhmässä kaikenlaista muutakin somepostausten kirjoittamisesta ihan uudenlaisen toimintatavan kehittelyyn. Toivottavasti kuulette siitä pian!

Miksi Naisten Pankki on sinulle tärkeä, mikä siinä on parasta?

Naisten Pankin vapaaehtoisjoukossa piilee mielettömiä voimia ja osaamista. Varojen keräämiseen kehitysmaiden naisille keksitään Naisten Pankissa jatkuvasti uusia tapoja. Pääsen tekemään sitä, mitä parhaiten osaan – ja oppimaan muilta koko ajan uutta. On hienoa tehdä hyvässä joukossa töitä sen eteen, että entistä useampi suomalainen kuulee Naisten Pankista ja lähtee sitä tukemaan. Pankkilaisena on niin hauskaa, että varastan sille aikaa vaikka yöunista.

Oma unelmasi?

Toivon, että pääsisin lähivuosina tutustumaan toimintaan jossakin kohdemaassa. Haaveilen myös siitä, että voisin joskus tienata leipäni tasa-arvoa puolustamalla.

Kuva: Sari Hermiö

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Viestintäryhmä saa uuden vetäjän

Mikä sai sinut kiinnostumaan Naisten Pankista? – Bongasin paikan sattumalta Facebookin feediltäni. Olin jo aikaisemmin miettinyt, että haluaisin tehdä vapaaehtoistyötä, mutten keksinyt sopivaa tapaa, missä voisin hyödyntää ammattitaitoani markkinoinnista ja...

Lue lisää

Viestintäryhmässä uusi vetäjä

Naisten Pankin viestintäryhmän toinen vetäjäpari vaihtui, kun Marja Vakkari muutti ulkomaille. Tilalle löytyi energinen some-osaaja Julia Vetter. Lue Julian ajatuksia Naisten Pankista ja omista unelmistaan. Mikä/kuka sai sinut kiinnostumaan Naisten...

Lue lisää