Keski-Uusimaa

Tule mukaan toimintaan!

Naisten Pankki Keski-Uusimaan toiminta käynnistyi tammikuussa 2011, jolloin ryhmä eri aloja edustavia naisia perusti vapaaehtoisten alueryhmän Järvenpään, Keravan ja Tuusulan alueelle. Samalla ryhmälle perustettiin oma facebook-sivu https://www.facebook.com/naistenpankki.keskiuusimaa/.

Vuosittain toistuvia tapahtumia ovat Tanssi Naiselle Ammatti paikallisen Tanssiopisto Keton kanssa, vauhdikkaat Korkkarijuoksut ja syksyn Kävele Naiselle Ammatti -tapahtuma. Lisäksi olemme vuosien saatossa laulaneet, zumpanneet, jooganneet, sisustaneet, bloganneet ja neuloneet Naisille Ammatteja. Omia tuotteita kuten koruja, kasseja, pipoja ja pesupalloja on ideoitu myytäviksi tapahtumissa.

Pyrimme olemaan paikalla alueellamme järjestettävissä tapahtumissa aina kun onnistumme saamaan Naisten Pankille ilmaisen paikan. Tässä teemme usein yhteistyötä paikallisten toimijoiden kanssa. Vapaaehtoisten lahjoitusten kerääminen ja Naisten Pankin toiminnasta kertominen ovat toimintamme tärkeitä tavoitteita, mutta yhtä tärkeätä on asioiden tekeminen yhteisessä porukassa.

Keski-Uusimaan tapahtumat

Liity alueesi Naisten Pankin postituslistalle alla olevasta linkistä ja saat tietoa paikkakuntasi Naisten Pankin ajankohtaisista asioista ja tapahtumista.

Paikallisryhmä on perustettu 2011.

Yhteistiedot
Maarika Hiltunen
naistenpankki.ku(at)gmail.com

Henkilörekisterien käsittely

Paikallistoimintaa käsittelevänä rekisterinpitäjänä toimii Naisten Pankin paikallisryhmä vapaaehtoisten listan osalta. Uutiskirjeen postituslistan osalta rekisterinpitäjän toimii Naisten Pankin vapaaehtoinen/paikallisryhmä, joka lähettää uutiskirjeen. Rekisterien pito perustuu suostumukseen. Rekisteröidyillä on oikeus halutessaan peruttaa suostumus ilmoittamalla sähköpostitse joko Naisten Pankin paikallisyhdistykselle tai suoraan uutiskirjeen lähettäneelle Naisten Pankin vapaaehtoiselle. Rekisteröidyillä on oikeus myös saada virheelliset tiedot korjattua ilmoittamalla vastaavalla tavalla sähköpostitse.

Rekisteriin voidaan kerätä seuraavat tiedot vapaaehtoisten listan osalta: nimi, osoite, puhelinnumero, sähköposti. Uutiskirjeen postituslistan osalta kerätään seuraavat tiedot: sähköpostiosoite. Tietoja ei käytetä muihin tarkoituksiin kuin uutiskirjeen lähettämiseen ja vapaaehtoisten listan ylläpitoon. Tietoja ei luovuteta kolmansille tahoille. Tiedot poistetaan, mikäli rekisteröity ilmoittaa haluavansa poistua listalta. Halutessaan tietoja henkilötietojensa käsittelystä, rekisteröity voi olla yhteydessä rekisterinpitäjään.