Kävele Naiselle Ammatti

Nainen hymyilee kameralle

Lahjoita

euroaKävele Naiselle Ammatti on iloinen valtakunnallinen kampanja, jossa liikutaan ja kerätään lahjoituksia naisten ammatilliseen koulutukseen Afrikassa ja Aasiassa. Tällä sivulla voit lahjoittaa sekä löydät oman paikkakuntasi tapahtumat. Kiitos, että kuljet naisten rinnalla!

Naisten Pankin Kävele Naiselle Ammatti -kampanja järjestetään myös tänä vuonna. Vuoden 2023 kampanjasta kerromme lisää tällä sivulla keväällä 2023.

Tervetuloa mukaan!

Toimi näin:

  1. Tee lahjoitus.
  2. Katso paikkakuntasi yhteinen tapahtuma ja osallistu.
  3. Voit myös lähteä lenkkipolulle yksin, kaksin tai kaveriporukan kanssa. Lahjoittakaa lopuksi kilometrejä vastaava summa.

Vuonna 2022 vapaaehtoisten järjestämä Kävele Naiselle Ammatti keräsi huimat 32 000 euroa eli 1 066 mahdollisuutta Ammattiin! Tuplataanko tulos tänä vuonna? Ota haaste vastaan, suuntaa lenkkipolulle ja lahjoita.

Tee Kävele Naiselle Ammatti -lahjoitus

Tiesitkö?

  • Kehittyvissä maissa naiset ja tytöt kävelevät 6 kilometriä päivässä hakeakseen vettä.
  • Naiset tekevät 3 kertaa enemmän palkatonta työtä kuin miehet.
  • Oman ammatin kautta naisella on mahdollisuus ansioon ja päätäntävaltaan omasta elämästään.
  • 30 eurolla nainen voi opiskella itselleen ammatin. Lahjoita.

Tempaukset 2023:

Suomessa

Nauvo 22.1.2023

 

Ulkomailla

 

Listaa päivitetään jatkuvasti. Jos paikkakunnallasi ei vielä ole kävelytempausta, voit järjestää sellaisen itse ja ilmoittautua tempauksen järjestäjäksi. Ilmoittaudu tapahtumajärjestäksi.

Kävele Naiselle Ammatti -tempauksiin osallistujat eivät ole vakuutettuja järjestäjän puolesta. Kirkon Ulkomaanavun / Naisten Pankin keräyslupa kattaa vain Suomen, ml. Ahvenanmaa. Ulkomailla on tempauksen järjestävän vastuulla noudattaa maan suosituksia, ohjeita ja lainsäädäntöä, niin koronaepidemiaan kuin varainkeräämiseen liittyen.

Tervetuloa Kävele Naiselle Ammatti -kampanjan yrityskumppaniksi

Kävele Naiselle Ammatti -kampanjan yrityskumppanina osoitat konkreettista vastuullisuutta ja huolehdit henkilöstösi työhyvinvoinnista. Haasta henkilökunta kävelemään ja tee lahjoitus heidän puolestaan. Yrityksesi voi tehdä myös kertalahjoituksen, jolloin Naisten Pankki tarjoaa vastineeksi näkyvyyttä kampanjaviestinnässään.

Vuonna 2023 kävelykampanjaa tukevat:

 

Tee yrityslahjoitus näin

Lahjoita tilisiirrolla viestillä Kävele Naiselle Ammatti 

Nordea FI63 1745 3000 1321 02
OP FI47 5789 5420 0246 76

Tiedustelut: 

Menni Nousiainen p. 040 533 9553, menni.nousiainen(at)gmail.com

 

Nainen hymyilee hedelmätiskin takaa.

Robinah Nakitende, 40, on hankkinut Naisten Pankin tuella ammatin, jonka turvin hänellä on tuottoisa vihannes- ja hedelmäkauppa.