Työmme tulokset

Nainen hymyilee ja katsoo kameraan.

Tue kuukausilahjoittajana

euroa

Vuodesta 2007 olemme

  • toimineet 17 maassa ja kaikilla mantereilla
  • kouluttaneet, tukeneet toimeentuloon ja yrittäjyyteen 92 000 naista
  • turvanneet 460 000 perheenjäsenen elämän
  • ja juuri nyt työskentelemme 30 000 naisen kanssa, 5 maassa.

Koulutamme naisia ammattiin ja yrittäjyyteen

Tuemme heikoimmassa asemassa olevien naisten ammatillista koulutusta, yrittäjyyttä ja tasa-arvon toteutumista. Tavoitteemme on, että jokaisella naisella on taloudellinen vapaus ja valta päättää omasta elämästään.

Vuodesta 2007 tukemme on tavoittanut suoraan jo 92 000 naista 17 maassa. Samalla olemme turvanneet 460 000 perheenjäsenen elämän.

Lue naisten tarinoita maailmalta > >

nainen hymyilee ja kerää puun oksalta hedelmiä.

Tyttö katsoo kameraan ja hymyilee leveästi.

Yli 140 000 ihmistä hyötyi työstämme vuonna 2022

Viime vuonna vahvistimme suoraan 29 000 ihmisen asemaa ja toimeentuloa viidessä maassa. Samalla 112 000 perheenjäsentä sai turvatumman elämän.

Naisten Pankin säästö- ja lainaryhmät sekä osuuskassat tarjoavat naisille mahdollisuuden nostaa lainoja, kartuttaa taloustaitoja ja kehittää yritysosaamista. Ryhmät ja osuuskunnat kasvattivat viime vuonna itse lähes kolmen miljoonan euron pääoman! Se on osoitus siitä, että luomamme rakenteet ovat kestäviä ja naisilla on vakaat tulot.

Arvioimme työmme kestävyyttä tiukimpien mahdollisten kriteerien mukaan. Olemme ylpeitä, että 85 prosentilla tukemistamme naisista on tänä päivänä parempi toimeentulo.

Nainen katsoo sivulle ja hymyilee leveästi.

Tarvitsemme sinua 

Kehitys ja kestävä rauha ovat mahdollisia vain, jos naiset ovat mukana. Kuukausilahjoittajana tuet naisia hankkimaan ammatin, perustamaan yrityksen ja vaikuttamaan elämänsä suuntaan. 

Tue kuukausilahjoittajana

euroa


Aloituskuva: Jane Malebere, 58 on perustanut Naisten Pankin tuella oman ompeluliikkeen Kamwengen alueelle lounais-Ugandaan. Kuva: Antti Yrjönen