Työmme tulokset

Nainen hymyilee ja katsoo kameraan.

Lahjoita

euroa

Vuodesta 2007 saakka olemme

  • toimineet 17 maassa ja kaikilla mantereilla.
  • kouluttaneet, tukeneet toimeentuloon ja yrittäjyyteen 92 000 naista.
  • turvanneet 460 000 perheenjäsenen elämän.
  • vuonna 2022 työskentelemme 30 000 naisen kanssa, 5 maassa.

Koulutamme naisia ammattiin ja yrittäjyyteen

Tuemme heikoimmassa asemassa olevien naisten ammatillista koulutusta, yrittäjyyttä ja tasa-arvon toteutumista. Tavoitteemme on, että jokaisella naisella on taloudellinen vapaus ja valta päättää omasta elämästään.

Suomen suurin kansainvälisen avun järjestö Kirkon Ulkomaanapu toteuttaa hankkeemmme Afrikassa ja Aasiassa. Toimintamme on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumatonta ja tuemme aina naisten omia tarpeita ja toiveita.

Vuodesta 2007 tukemme on tavoittanut suoraan jo 92 000 naista 17 maassa. Samalla olemme turvanneet 460 000 perheenjäsenen elämän.

Lue naisten tarinoita maailmalta > >

Yli 160 000 ihmistä hyötyi työstämme vuonna 2021

Viime vuonna vahvistimme suoraan lähes 32 000 ihmisen asemaa ja toimeentuloa seitsemässä maassa. Samalla yli 131 000 perheenjäsentä sai turvatumman elämän.

Naisten Pankin säästö- ja lainaryhmät sekä osuuskassat tarjosivat jälleen naisille mahdollisuuden nostaa lainoja markkinahintoja halvemmalla ja pääasiassa ilman vakuuksia. Ryhmät ja osuuskunnat kasvattivat viime vuonna itse ennätyksellisen kahden miljoonan euron pääoman! Se on osoitus siitä, että luomamme rakenteet ovat kestäviä ja naisilla on vakaat tulot.

Arvioimme työmme kestävyyttä tiukimpien mahdollisten kriteerien mukaan. Olemme ylpeitä, että 85 prosentilla tukemistamme naisista on tänä päivänä parempi toimeentulo.

Tutustu vuosikertomukseemme > >

Vuoden 2021 tuloksia

Kuva naisesta, joka laittaa ruokaa. Kuvassa lukee työmme tulos: 85 prosentilla naisista on parempi toimeentulo.

Aloituskuva: Jane Malebere, 58 on perustanut Naisten Pankin tuella oman ompeluliikkeen Kamwengen alueelle lounais-Ugandaan. Kuva: Antti Yrjönen