Kävele Naiselle Ammatti – Rovaniemi

Rovaniemellä Kävele Naiselle Ammatti – tapahtuma järjestetään mindfulness – kävelynä Ounasvaaralla 5.9 klo. 14-15:30. Tässä mindfulness – kävelyssä kävelemme rauhallista tahtia ja pysähdymme välillä tekemään yhdessä mindfulness – harjoituksia luonnon keskellä. Harjoitukset ohjaa paikallinen Metsä Mindfulness – yritys.

Mukaan voit ilmoittautua Naisten Pankin sivun kautta https://www.naistenpankki.fi/tule-mukaan/kavele-naiselle-ammatti-2021/?utm_source=google&utm_medium=search&utm_campaign=KNA21&utm_content=yleinen&gclid=EAIaIQobChMI9t3p6tOf8gIVHUaRBR3PlAi6EAAYASAAEgJ2BvD_BwE

Samalla voit tehdä vapaaehtoisen lahjoituksen Naisten Pankille.
Kaikki lahjoitukset ohjataan Naisten Pankille, Metsä Mindfulness ei peri osallistumismaksua.

Voit myös vain tulla paikalle ja tehdä halutessasi vapaaehtoisen lahjoituksen lippaaseen käteisellä. Lahjoittaa voit myös mobilepaylla.

Lahjoituksellasi nainen voi opiskella itselleen ammatin, osallistua säästö- ja lainaryhmien toimintaan, saada tukea oman pienyrityksensä perustamiseen, työllistää yrityksellään muita yhteisönsä jäseniä ja edistää tasa-arvoa ja nostaa yhteisöään köyhyydestä.

Tavataan siis Ounasvaaran talvikävelyreitin parkkipaikalla 5.9 tasan klo. 14:00. Paikka on Hiihtomajantien varressa oleva parkkipaikka, josta lähdetään Iso-rakalle. Parkkipaikka on mutkassa, ennen Sky-hotellin ja Ounasvaaran majan risteystä.

Tulethan paikalle vain terveenä.

Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta mindfulness – harjoituksista, tarvitset ainostaan seuraavat asiat mukaan kävelylle:

  • Säänmukaisen varustuksen
  • Metsään sopivat kengät
  • Retkialusta jos haluat
  • Juomapullo jos haluat
  • Metsässä on hyttysiä, suojauduthan vaatteilla, hyttyshatulla tai hyttyskarkoitteella, jos koet sen tarpeelliseksi.

Juuri sinun askel voi muuttaa maailmaa paremmaksi, tule siis kävelemään ja lahjoittamaan Naiselle Ammatti ! Samalla pääset irtautumaan kiireistä ja rauhoittumaan mindfulness – harjoitusten kautta. Tervetuloa mukaan 🧡!

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Lue Naiselle Ammatti Rovaniemellä 6.10

Tervetuloa Lue Naiselle Ammatti –  hyväntekeväisyysiltaan Arctic Light – hotellin tiloihin keskiviikkona 6.10. klo 17:30 – 20:00. Saamme vieraaksemme kirjailija-toimittaja Minna Lindgrenin, joka tulee kertomaan kirjastaan Aina on Toivoa (Teos...

Lue lisää

Rovaniemi

Rovaniemen Naisten Pankin paikallisryhmään ovat tervetulleita kaikki toiminnasta kiinnostuneet. Ota Rovaniemen Naisten Pankki seurantaan somessa @naistenpankkirovaniemi. Paikallisryhmällä on kuukausittain kokoontuva lukupiiri, jonka lisäksi osallistumme valtakunnallisiin tapahtumiin esim. Kävele Naiselle Ammatti...

Lue lisää