Korona ei estä kävelemästä maailman naisten rinnalla

Lahjoita

euroa


Naisten Pankin Kävele Naiselle Ammatti -kampanja on kerännyt tänä vuonna jo 53 000 euroa, mikä tarkoittaa noin 2 000 Ammattia Afrikan, Aasian ja Lähi-idän naisille. Vuodesta 2010 järjestetty Kävele Naiselle Ammatti on mukautunut hyvin korona-ajan poikkeusolosuhteisiin.

Nepalilainen Sarmila Lama on Naisten Pankin lainan avulla aloittanut oman yritystoiminnan.

– 2 000 Ammatin lahjoitussumma on huikea saavutus tässä poikkeuksellisessa tilanteessa. Kokoontumisrajoitukset haastoivat vapaaehtoisemme keksimään mitä mielikuvituksellisempia tapoja järjestää lahjoituskävelyjä: olemme nähneet kulttuurikävelyjä, geokätköilyä, marjastusta, tavuseikkailuja ja kiinnostavia reittivinkkejä, kiittelee tapahtuman vetäjä, Naisten Pankin johtoryhmän puheenjohtaja Paula Pauniaho. 

Suomen lisäksi Kävele Naiselle Ammatti -tempauksia on järjestetty Belgiassa, Kreikassa, Kroatiassa ja Saksassa. Myös uusi, nopeasti yli 1 000 jäseneen kasvanut Facebookin Kävele Naiselle Ammatti -yhteisö on osallistunut aktiivisesti kampanjaan jakamalla tunnelmia omilta kävelylenkeiltä sekä kannustamalla muita liikkujia. 

 

Kävelysyksy jatkuu kuvakisan voimin 

Kävele Naiselle Ammatti -kampanja jatkuu vuoden loppuun asti. Kampanjaan voi osallistua loppuvuoden ajan myös itse järjestetyllä kävelyllä.

Kävele Naiselle Ammatti -kuvakisassa palkitaan kuukausittain kuukauden kuva. Syyskuussa kuvakisan teemana on Opintiellä, lokakuussa Säällä kuin säällä, marraskuussa Kävelytamineet ja joulukuussa Juhlakuu.  

Osallistu kuvakisaan liittymällä Facebookin Kävele Naiselle Ammatti -yhteisöön.