Brunssitapaaminen 8.11.2023, Joensuu

nainen hymyilee ja kerää puun oksalta hedelmiä.

Tänä syksynä kokoonnumme brunssitapaamisiin huoneistohotelli Lietsun aamiaishuoneessa, Rantakatu 26, 5. kerros. Lietsussa hotelliasiakkaiden aamiaistarjoilu loppuu 9.30, jolloin voi jo tulla aloittamaan ruokailua. Karjalaisen brunssipöydän hinta naistenpankkilaisille on 14 € (normaalisti 16 €). Lietsu ei peri meiltä tilavuokraa.

Lietsu toivoo tietoa osallistujamäärästä ja erityisruokavalioista pari päivää ennen, joten ilmoittaudu viimeistään ma 6.11. Katille, 0405466900, katriina.jarventie@telemail.fi.

Autolla saapuvat voivat parkkeerata Lietsun pysäköintipaikoille rakennuksen päätyyn. Päädystä pääsee myös kulkemaan 5. kerrokseen päiväsaikaan ilman ovikoodia ja käytössä on hissi. Pysäköintiluvan tuulilasiin saa Lietsun vastaanotosta tai he voivat ilmoittaa rekisterinumeron pysäköinninvalvontaan.

Brunssitapaamisen aikana keskustelemme menneiden tapahtumien toteutumisesta, teemme sovittujen tapahtumien jatkosuunnittelua ja kehittelemme uusia tapahtumaideoita.

Naisten Pankin tapahtumakalenterin ylläpitoon, some-kanaviemme Facebook ja Instagram hoitamiseen sekä kahvitusporukkaan tarvittaisiin lisää tekijöitä. Näitäkin tehtäviä on mukavampi tehdä useamman henkilön voimin.

Tervetuloa mukaan!