Helsingin lukupiirien marraskuu

Naisten Pankki Helsingin lukupiirit
Naisten Pankki Helsingin maanantai- ja tiistailukupiireihin mahtuu vielä mukaan. Marraskuussa luemme Kigalin kakkukauppaa.

Naisten Pankki Helsingin maanantai- ja tiistailukupiirien marraskuun kirja on Gaile Parkinin Kigalin kakkukauppa. Siinä tansanialainen Angel on muuttanut miehensä kanssa sodasta toipuvaan Ruandaan. Angel leipoo työkseen kakkuja ja ratkoo samalla ihmisten henkilökohtaisia ongelmia.  Sambiassa syntynyt Parkin on asunut eri puolilla Afrikkaa, myös Ruandassa.

Kirjan herättämiä ajatuksia käydään läpi lukupiirien seuraavissa kokoontumisissa, maaanantaina 8. ja tiistaina 9. marraskuuta klo 17.

  • Maanantaipiiri kokoontuu 8.11. klo 17-19 Musiikkitalon kahvilassa
  • Tiistaipiiri kokoontuu 9.11. klo 17-19 verkossa osoitteessa  meet.google.com/nqq-qnxf-wns

Joulukuun kokoontumispäivät ovat: 13. ja 14. joulukuuta. Tällöin käsitellään Marjaneh Bakhtiarin kirjaa Mistään kotoisin (Ruotsi/Iran)   

Maanantain ryhmän vetäjänä toimii Outi-Maria Liedes ja tiistain Tove Ruuskanen.

Naisten Pankin lukupiirien tavoitteena on varainkeruu, joten toivomme, että osallistuessasi lahjoittaisit Naisten Pankille 6 – 12 euroa/tilaisuus. Lahjoittaminen on kuitenkin vapaaehtoista.

Lahjoituksesi voit maksaa Naisten Pankin lahjoitustilille Nordea: FI63 1745 3000 1321 02
tai
OP: FI47 5789 5420 0246 76
Viitenumero: 3247 9312 62188

Lukupiireihin mahtuu mukaan! Piirit kokoontuvat kuukauden toisella viikolla maanantaina ja tiistaina klo 17  joko verkossa tai tilanteen salliessa jossakin sopivassa paikassa.

Jos lukupiiriin liittyminen kiinnostaa, ilmoittaudu sähköpostilla helsinki@naistenpankki.fi, viestin aiheeksi Lukupiiri, niin lukupiiriin vetäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Tule mukaan mukavaan  joukkoon ja tekemään samalla hyvää!