Kävele Naiselle Ammatti Turussa 13.9.2015

Varsinais-Suomessa kävellään Naisille Ammatteja jo viidettä kertaa. Ja tänäkin vuonna pääsemme kävelemään pitkin upeaa Turun jokirantaa. Lähtö- ja lopetuspaikka tuttuun tapaan Forum Marinumissa.

Kävelemme pitkin kauniita jokirantoja Forum Marinumiin ja takaisin. Sunnuntaina 13.9.2015 klo 11.00 starttaamme Kävele Naiselle Ammatti -tapahtuman Merikeskus Forum Marinumissa Turussa. Reittejä on valittavana 1,5 kilometristä 6 kilometriin.

OHJELMA

Kävelyn aluksi ja lopuksi jumppaamme yhdessä.

Klo 10.30 Tervetuloa tutustumaan yhteistyökumppaneihimme ja Naisten Pankiin ja Naisten Pankin tuotteisiin. Voit myös tulla mukaan myös paikan päällä.

Klo 11.00 Tervetuloa #KäveleNaiselleAmmatti tilaisuuteen
Naisten Pankin puheenjohtaja Laura Laiho & Ville Viking, Viking Line

Klo 11.05 Tilaisuuden juhlapuhe Lola Wallinkoski ja Hissu Kytö, Daisyladies

Klo 11.15 Mentalisti Pete Poskiparta show

Klo 11.30 Tilaisuuden yhteistyökumppanin puheenvuoro Nina Kanniainen-Orpo

Klo 11.35 Alkuveryttely (Ville Viking osallistuu)

Klo 11.40 Lähdetään Kävelemään

Klo 13.00 Arvonta – onnettarina toimivat Saija Mahon, The Caviar Club ja Johanna Ekbom, Viking Line

Klo 13.20 Loppuveryttely

Klo 13.30 -14.00 Vapaata seurustelua ja mahdollisuus mm. Naisten Pankin ostoksille.

Lasten reitti; Piiloleikki ja Ville Viking
Reitti 1 Maaginen reitti: ylitys Martin sillalta – mukana Pete Poskiparta
Reitti 2 Caviar reitti: ylitys Teatterisillalta mukana – Saija Mahon, The Caviar Club
Reitti 3 Viking Line reitti: ylitys Aurasillalta mukana – Lola Wallinkoski
Reitti 4 Kuntoilu reitti: ylitys Kirjastosillalta mukana mm. jumpparit ja muita yhteistyökumppaneita

Reitin suoritettuaan saa tuotekassin sekä on aikaa tutustua Naisten Pankkiin ja Naisten Pankin yhteistyökumppaneihin.

Tänä vuonna lapsille on tarjolla ihan omaa ohjelmaa. Viking Linen oma laivakissa Ville Viking on paikalla ilahduttamassa lapsia. Lapsille on tarjolla myös Piiloleikki. Martinsillan ja Turun linnan välille on piilotettu lasten tekemiä pronssisia pikkupatsaita. Patsaat etsitään yhteisellä seikkailulla kartan ja vihjeiden avulla. Piiloleikki toteutetaan yhteistyössä Turun kaupungin vapaa-aikatoimialan kulttuuripalvelujen kanssa. Ville Viking osallistuu myös lasten kävelyreitille. Lisäksi lapset saavat Naisten Pankki -ilmapalloja.

Emme ole unohtaneet aikuisiakaan. Tapahtumassa on mukana mm. Mentalisti Pete Poskiparta, Lola Wallinkoski ja Siirtolaisuusinstituutin vuoden 2015 John Morton -palkinnolla palkittu Hissu Kytö.

Yhteistyökumppanin terveiset tuo Lakiverstas Oy:n Niina Kanniainen-Orpo.

Muutamilla yhteistyökumppaneillamme on alueella esittelytelttoja, jossa voit tutustua heidän palveluihinsa ja tuotteisiinsa.

Yhteistyökumppaneista The Caviar Clubin Saija Mahon ja Viking Linen Johanna Ekbom toimivat onnettarina ja palkinnon jakajina ennakkoilmoittautuneiden arvonnassa.

Kutsumme kaikkia Naisten Pankin ystäviä, yhteisöjä, järjestöjä, vapaaehtoisverkostoja, kuoroja ja yrityksiä henkilökuntineen osallistumaan sekä haastamaan lähipiirejään porukalla panemaan hyvää kiertämään. Lahjoittamalla Ammatin à 30 euroa autamme kehitysmaan naisia hankkimaan itselleen koulutuksen, ammatin ja toimeentulon – ja siten saamaan arvostusta omassa yhteisössään. Ilmoittautua voit alla olevasta linkistä ja tehdä haluamasi lahjoituksen verkkopankkitunnuksillasi. 

Tervetuloa pitämään hauskaa yhdessä!

Samalla autamme kehitysmaiden naisia ammatin alkuun. Voitte osallistua yksin tai ryhmänä/ryhminä. Ryhmät voivat halutessaan pukeutua lystikkäästi ja nimetä ryhmänsä.

HUOM! Edellisenä viikonloppuna Turun keskustassa järjestetään Kävele Naiselle Ammatti -tapahtuman VARASLÄHTÖ Pop Up 4.-5.9.!

Mukana yhteistyökumppaneita, infoa, valokuvanäyttelyä, arvontaa…seuraa tiedotusta Naisten Pankin verkkosivuilla sekä Facebookissa ja lähde mukaan popahtamaan hyvän asian puolesta!

Lisätietoja tapahtumista turku(at)naistenpankki.fi