KNA – Historiakävely Iisalmessa 4.9.2022

Kävele Naiselle Ammatti - Iisalmessa
Kävele naiselle ammatti –tapahtumassa hyväntekeväisyyttä ja historiaa!

Jo perinteeksi muodostunut Kävele naiselle ammatti –tapahtuma järjestään Iisalmessa 4.9.2022. Kävelemään lähdetään alkulämmittelyn jälkeen Maistraatin puistosta klo 18.00.  Kaikki ovat tervetulleita mukaan kävelemään iloiseen porukkaan ja tekemään samalla hyvää.

Kävele naiselle ammatti –tapahtuma järjestetään Iisalmessa nyt neljättä kertaa. Tällä kertaa Ylä-Savon oppaat ry tuo kävelyyn mukaan ripauksen historiaa. Reitti kulkee Kirkkopuiston kautta, jossa oppaat ovat kertomassa Iisalmen historiaan liittyvistä kohteista. Osallistujat voivat vaihtoehtoisesti kävellä oman valintansa mukaisen reitin.

Tapahtumaan ilmoittautumisen yhteydessä on mahdollisuus lahjoittaa haluamansa summa keräykseen. Yhdelle naiselle ammatin saa 30 eurolla, mutta oman lahjoitussumman suuruuden voi vapaasti valita. Kerättävät varat ohjataan Naisten Pankin hankkeisiin, joissa naisia koulutetaan itsellisen toimeentulon pariin ammatti- ja yrittäjyyskoulutuksen kautta.

Voit tehdä vapaaehtoisen lahjoituksen keräyslippaaseen paikan päällä, Mobilepaylla tai verkossa ennakkoon täällä: https://www.naistenpankki.fi/tule-mukaan/kavele-naiselle-ammatti-2022/

Kävele Naiselle Ammatti on iloinen valtakunnallinen kampanja, jossa liikutaan ja kerätään lahjoituksia naisten ammatilliseen koulutukseen Afrikassa ja Aasiassa.

Tapahtuman järjestävät yhdessä Iisalmen seurakunta, Iisalmen Seudun Yrittäjänaiset sekä Iisalmi ja tienoot.

Tervetuloa mukaan kuuntelemaan Iisalmen historiaa ja samalla kävelemään hyvää!