Kortti- ja kahvimyynti Kaapelissa 10.5.

Naisten Pankin nimikkokahvia ja Heinäkuun niitty -kortteja on myynnissä Kaapelitehtaan Käytävägalleriassa. Ajankohta 10.5. on erinomainen juuri äitienpäiväviikonlopun edellä.

Äitienpäivän vieton suunnitelmiin sopii mainiosti kahvittelu perhepiirissä.

Naisten Pankin kahvi on tummapaahtoista (paahtoaste 4). Sitä on saatavana suodatin- ja papukahvin ystäville. Tarjolla on myös mustaa ja vihreää teetä.
Asiakashinnasta noin puolet menee tukemaan kehittyvien maiden naisten koulutusta.

Taiteilija Sinikka Kurki on lahjoittanut Heinäkuun niitty -taulunsa käyttöoikeuden Naisten Pankille.  Kortit on painatettu taulun kuvasta. Kortit ovat kiinnostavasti neliön muotoisia ja ne on pakattu 10 kappaleen nippuihin. Kukin nippu maksaa 15 €, josta tukea naisten koulutukseen on noin 12 €.

Sinikka Kurki järjestää Luontoretki-näyttelyn Kaapelin Käytävägalleriasssa 2.-31.5.2023. Hän on itse paikalla keskiviikkoisin ja lauantaisin klo 14-17 ja sopimuksen mukaan. Sinikka Kurjen inspiraation lähteenä on luonto monine elementteineen.

Keskiviikkona 10.5. klo 14-17 Naisten Pankki Espoon vapaaehtoiset ovat kertomassa Naisten Pankin toiminnasta ja esittelemässä kahvia ja kortteja. Ostosten maksamiseen toivotaan yleisimpiä maksukortteja.

Tervetuloa paikalle tutustumaan taiteeseen ja Naisten Pankin toimintaan!

Naisten Pankki Espoo

espoo@naistenpankki.fi