Lue Naiselle Ammatti – kirjallisuuden ja musiikin hyväntekeväisyysilta Oulussa

Tervetuloa kirjallisuuden ja musiikin hyväntekeväisyysiltaan ravintola Tuba Food & Loungeen! Kirjailija-toimittaja Minna Lindgren tulee vieraaksemme kertomaan kirjastaan Aina on Toivoa (Teos 2020). Lindgren kuvaa kirjassaan koulumaailman monia puolia ilolla ja irrotellen, mutta myös vakavasti.
Lue Naiselle Ammatti -kampanjan kohteena on Keski-Afrikan tasavalta, jossa vain neljännes naisista osaa lukea. Keski-Afrikan tasavalta kuuluu maailman hauraimpien ja vaarallisimpien maiden joukkoon. Kapinallisjoukot riehuvat edelleen eri puolilla maata ja naisten asema on erityisen suojaton. Naisten Pankki tekee maassa uraauurtavaa työtä naisten lukutaidon, toimeentulon ja rauhantyön hyväksi.

 

Voit tilata Aina on Toivoa tai muita Lindgrenin teoksia paikallisryhmämme kautta etukäteen. Lindgren signeeraa kirjoja tilaisuuden virallisen osuuden jälkeen.

 

ILLAN AIKATAULU

 

Klo 17.30
Tuban ovet avautuvat yleisölle. Voit nauttia ravintolan kahvilatuotteista (omakustanteinen) hyvässä seurassa ja lunastaa mahdollisesti ennakkoon tilaamasi Minna Lingrenin kirjat.

 

Klo 18.00
Tilaisuuden avaa ja juontaa Naisten Pankin vapaaehtoinen Anu Pokela. Oulun kaupungin tervehdyksen tuo kaupunginvaltuutettu ja Oulun vihreän valtuustoryhmän puheenjohtaja Henna Määttä. Illan musiikkiesityksestä vastaa folkpop-yhtye Peltokurki, joka tunnetaan soljuvista lauluharmonioista, tarkkaan hiotuista sovituksista sekä koskettavista sanoituksista.

 

Klo 18.30
Minna Lindgrenin haastattelu, haastattelijana suomen kielen ja viestinnän opettaja Tutta Mattila. Musiikkiesitys. Tilaisuuden lopuksi Minna signeeraa kirjoja. Tilaisuus päättyy klo 20.00.

 

Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla oulu@naistenpankki.fi, sähköpostin aihe Lue Naiselle Ammatti. Saat sähköpostissa ohjeet 15 euron osallistumismaksun maksamiseen. Halutessasi voit lisätä osallistumismaksuun esimerkiksi 5 euron vapaaehtoisen lahjoitussumman. Tilaisuuden koko tuotto lahjoitetaan Naisten Pankille.

 

Tilaisuuden turvallisuus
Osallistujien määrä on rajoitettu 50 henkilöön. Turvaväleistä huolehditaan. Käsidesiä on tarjolla sekä mahdollisuus käsien pesuun. Ethän saavu sairaana tai oireisena.

 

Huomioithan, että osallistujamäärään tai ajankohtaan voi tulla muutoksia, jotka johtuvat terveysviranomaisten suosituksista ja määräyksistä. Mikäli tilanne muuttuu, niin ilmoitamme siitä tilaisuuteen ilmoittautuneille, Naisten Pankin tapahtumakalenterissa sekä somekanavissamme.