Lukupiiri 18.3. – Operaatio Punainen kettu

Kirjojen lukeminen ja niistä keskustelu harjoittaa aivotoimintaa ja avartaa kuvaamme maailmasta. Espoon lukupiiri kokoontuu kerran kuukaudessa Tapiolan Palvelukeskuksessa. Tilan olemme saaneet käyttöömme Espoon kaupungilta, joka tällä tavoin tukee Naisten Pankin toimintaa ja varainkeruuta.

Helena Immonen:
Operaatio Punainen kettu

”Tähän asti kuvitellut skenaariot Venäjän hyökkäyksestä Suomeen ovat olleet melkeinpä Ilkka Remeksen yksinoikeus. Esikoiskirjailija, reserviupseeri Helena Immonen pistää kuitenkin Remestäkin paremmaksi romaanissa, joka ei jätä mitään epäselväksi.

Ruotsi ilmoittaa hakevansa Natoon ja heti sen perään Venäjä miehittää Gotlannin saaren. Suomi auttaa Ruotsia karkottamaan venäläiset, mistä seuraa aluksi Venäjän kyberhyökkäys Suomeen ja lopulta venäläisjoukkojen vyöryminen rajan yli. Jälleen suomalaiset sotilaat joutuvat taistelemaan samaa ylivoimaista vihollista vastaan kuin 80 vuotta sitten.”

Näin kirjoitti Pertti Avola Helsingin Sanomissa 8.11.2020.

Naisten Pankin lukupiirien tavoitteena on varainkeruu, joten toivomme, että osallistuessasi lahjoittaisit Naisten Pankille 5-10 €/tilaisuus. Vaihtoehtoisesti voit maksaa syyskaudelta esim. 30 € suoraan tilille seuraavin tiedoin.
Saaja: Espoon ryhmä kehitysmaiden naisten hyväksi ry
Tili: FI89 1544 3000 1333 35
Viite: 20255
Lahjoittaminen on kuitenkin vapaaehtoista.

Oletko kiinnostunut lukemisesta ja kirjoja koskevasta keskustelusta?
Lukupiiri toivottaa mukaan uusia jäseniä. Ota yhteys!

Naisten Pankki Espoon Lukupiirin vetäjät
Paula Arola 050-3840 171
Kirsti Jutila 040-5037 884