Opastettu kierros Reitzin museossa 27.1.

Naisten Pankki Helsinki Reitzin taidemuseoon
Tule tutustumaan Reitzin museon taideaarteisiin ja antiikkiesineisiin! Ota ystäväsikin mukaan.

Naisten Pankki Helsingin vierailut Reitzin taidemuseoon ovat olleet supersuosittuja ja loppuunmyytyjä. Järjestämme torstaina 27. tammikuuta vielä yhden tilaisuuden tutustua Töölön kätkettyyn helmeen.

Reitzin säätiön taidemuseossa ovat esillä Helsingin merkittävimpiin rakennuttajiin 1920-50-luvuilla kuuluneen Lauri Reitzin keräämät taide- ja antiikkiesinekokoelmat. Teokset ovat esillä Reitzien kodissa, joka avattiin yleisölle museona vuonna 1972.

Museossa on nähtävillä suomalaisen maalaustaiteen historian merkkiteoksia. Myös museon suomalainen antiikkihopeakokoelma on ainutlaatuinen kokonaisuus. Lisäksi esillä on muun muassa aseita 1500-luvulta alkaen, Meissenin ja Sevrèsin posliiniesineitä sekä antiikkikelloja. Museon alkuperäistä koti-ilmapiiriä kunnioittavaan interiööriin kuuluvat myös lukuisat eri aikakausilta peräisin olevat antiikkihuonekalut.

Opastetulle kierrokselle osallistuminen maksaa 15 €, joka sisältää Naisten Pankin osuuden. Mukaan mahtuu rajallinen määrä osallistujia.

Ilmoittaudu viimeistään 19.1.22 lähettämällä viesti osoitteeseen helsinki@naistenpankki.fi. Kirjoita viestisi aiheeksi Reitz. Jos ilmoittaudut muihinkin tapahtumiin, tee kaikille oma sähköpostiviestinsä.

Kirjoita varausviestiin nimesi ja puhelinnumerosi sekä monelleko osallistujalle varaat paikan. Saat varauksesta vahvistuksen sähköpostiisi. Jos joudut perumaan varauksesi, ilmoitathan myös siitä heti.

Vahvista varauksesi maksamalla osallistumismaksu Naisten Pankki Helsinki tilille FI80 1745 3000 1728 27, viite 1135 heti, kun olet saanut vahvistuksen varauksestasi.

Huom! Käytössä koronapassi ja kasvomaskin käyttöä suositellaan.

Tervetuloa näyttelyyn!

Naisten Pankki Helsinki