Opastettu kierros Villa Gyllenbergissä 5.4.

Villa Gyllenberg
Nyt sinulla on mainio tilaisuus tutustua vastikään laajennuksen ja peruskorjauksen jälkeen avattuun Villa Gyllenbergiin.

Signe ja Ane Gyllenberg perustivat lääketieteellisen tutkimussäätiön vuonna 1949. Taiteen merkitys säätiössä kasvoi vuonna 1966, kun Ane Gyllenberg päätti lahjoittaa merkittävän taidekokoelmansa säätiölle. Säätiön museo sijaitsee Signe ja Ane Gyllenbergin entisessä kodissa. Siellä on esillä sekä omaa taidekokoelmaa että lainateoksia sisältäviä erityisnäyttelyitä.

Tämän hetken näyttely ”Ajan hengessä/Kokoelma Ane Gyllenberg” tarkastelee Villa Gyllenbergin taidekokoelmaa ja sisustusta osana aikansa tyyli-ihanteita ja avaa ikkunan kolmeen aikakauteen 1930, 1940 – 1950 ja 1960 luvuille.

Naisten Pankki Helsinki on varannut opastetun kierrokseen Villa Gyllenbergiin tiistaina 5.4.  Opastuksen hinta on 15 euroa, johon sisältyy Naisten Pankin lahjoitusosuus.

Sitovat ilmoittautumiset 18.3. mennessä helsinki@naistenpankki.fi, viestin aiheeksi Villa Gyllenberg 5.4. Ilmoita viestissä nimesi ja puhelinnumerosi sekä monelleko osallistujalle ostat lipun.

Maksathan kierroksen hinnan 15 euroa Naisten Pankki Helsingin tilille FI80 1745 3000 1728 27, viite 1164, heti saatuasi vahvistusviestin. Vain näin varmistat, että saat varaamasi liput. Museon sisäänpääsy maksetaan paikan päällä – aikuiset 12 ja eläkeläiset/opiskelijat 10 euroa. Museokortti käy myös.

Tarkemmat ohjeet kokoontumispaikasta ja ajasta saat lähempänä tapahtumaa.

Tervetuloa!

Naisten Pankki Helsinki