Päivikki ja Sakari Sohlbergin kotimuseo 30.10.

Kotimuseon interiööri
Helsingin Katajanokalla sijaitseva Päivikki ja Sakari Sohlbergin kotimuseo tarjoaa elämyksiä henkilö- ja kulttuurihistoriasta kiinnostuneille.

Päivikki ja Sakari Sohlbergin toivomuksen mukaisesti heidän kodistaan tehtiin museo, joka avasi ovensa yleisölle vuonna 2003. Kotimuseon tarkoitus on säilyttää pariskunnan koti sellaisena kuin se heidän eläessään oli ja tarjota yleisölle mahdollisuus kokea aikamatka 1900-luvun tyypillisessä porvariskodissa. Kotimuseo sijaitsee Katajanokalla, jugendtalon ylimmässä kerroksessa osoitteessa Kauppiaankatu 11.

Naisten Pankki Helsinki on varannut opastetun kierroksen kotimuseoon maanantaina 30.10. klo 17. Pääsemme tutustumaan pariskunnalle lähes 50 avioliittovuoden aikana kertyneeseen runsaaseen kulttuurihistoriallisesti mielenkiintoiseen esineistöön.

Opastetulle kierrokselle osallistuminen maksaa 18 euroa, joka sisältää Naisten Pankin osuuden. Kierros kestää noin tunnin.

Sitovat ilmoittautumiset 20.10. mennessä osoitteeseen helsinki@naistenpankki.fi, aiheeksi Sohlbergin kotimuseo 30.10. Ilmoita viestissä nimesi ja puhelinnumerosi sekä monelleko ostat lipun. Huomaa, että tälle kierrokselle mahtuu vain 10 ensiksi ilmoittautunutta. Jos ilmoittaudut useampaan tapahtumaan toivomme, että lähetät jokaisesta tapahtumasta oman viestinsä.

Maksathan heti vahvistuksen saatuasi opastuksen hinnan 18 euroa Naisten Pankki Helsingin tilille FI80 1745 3000 1728 27, viite 1630.

Tavataan Kauppiaankatu 11 A alaovella klo 16.45 ja siirrytään yhdessä hissillä museoon 4. kerrokseen.

Tervetuloa!

Naisten Pankki Helsinki