Pop Up -tapahtuma Espoon Ainoassa

Ilahduta itseäsi ja osallistu tapahtumaamme! Samalla autat Naisten Pankkia tukemaan kehitysmaiden naisille koulutusta, jonka seurauksena syntyy yrittäjyyttä ja toimeentuloa. Perheiden lapset pääsevät kouluun eikä yhdenkään äidin tarvitse olla huolissaan lastensa tulevaisuudesta.

Naistenpäivän kunniaksi muistamme siskojamme, jotka elävät hauraissa olosuhteissa ja saavat tulevaisuuden turvaa kouluttautumalla ammattiin ja yritystoimintaan.

Tapahtumapäivien sisältö on vaihtelevan monipuolinen.

Myynnissä on kestävän kehityksen periaattein
* naisten laadukkaita ja hyväkuntoisia asuja, pukuja arjen tarpeisiin ja  juhliin, pukukoruja, pieniä laukkuja ja muita vaatekomeroiden aarteita,
* nuorten ja lasten juhlavaatteita,
* lasten leluja ja kirjoja.
Tarjolla on myös uusia nahkalaukkuja, Kuurakorun korvakoruja, Naisten Pankin suodatin- ja papukahvia ja Naisten Pankki Espoon kortteja sekä taidetta.

Aukiolo  ke-to-pe-ma-ti klo 11-19   la-su klo 12-16

Seitsemän tapahtumapäivän aikana nautimme kiinnostavista vierailuista mm.
2.3. klo 13 – Mervi Katainen: Mitä jokainen meistä voi tehdä kierrätyksen hyväksi
3.3. klo 13 ja klo 14 – Paula Pauniaho: Miksi tuen Naisten Pankkia
4.3. klo 17 – Pirkko Mannola: Taiteilija ja pukeutuminen
5.3. klo 13 – Reetta Meriläinen: Meille jokainen päivä on Naistenpäivä
6.3. klo 14-16 Musiikkiopisto Juvenalian musikantit, opettajat ja oppilaat viihdyttävät vieraita musiikillisessa tuokiossa
7.3. klo 17 – Mirva Saukkola: Vintage-muodin parhaat löydöt
8.3. klo 13 – Aira Samulin: Aira sen todistaa – elämä ja pukeutuminen on kestolaji

Meille tarjotaan tietoiskuja ja tarinoita siitä, mitä kaikkea 15 toimintavuonna ja lähes 20 miljoonalla eurolla on saatu aikaan lukuisissa hankemaissa. Ohjelma tarkentuu ja sisältää yllätyksiä.

Tietenkin Naisten Pankki Espoon vapaaehtoisia on paikalla kertomassa toiminnasta ja monista eri tavoista osallistua tähän hyvän mielen toimintaan.

Haluatko lahjoittaa myyntiin tuotteita? Kirjoita sähköposti osoitteeseen espoo@naistenpankki.fi tai ota yhteys järjestäjiin.

Olet lämpimästi tervetullut!
Ritva-Liisa Luomaranta 0400-452 678
Anne Elovaara 050-3889 657