Hyvinkää

Tule mukaan toimintaan!

Naisten Pankki Hyvinkään paikallisryhmä perustettiin 15.5.2012.

Olemme keränneet rahaa pitämällä kirpputoria, kahvikonsertteja, muotinäytöksiä ja Naisten Päivän ohjelmallisia tapahtumia.  Vuosittain osallistumme helatorstaina Mahdollisuuksien toriin ja Kävele Naiselle Ammatti –tapahtumaan.  Laurea AMK:n opiskelijat ovat hienosti toteuttaneet osan projekteistamme oppinäytetöinään.  Hyvinkääläiset naisyrittäjät ovat erityisesti tukeneet toimintaamme.

Hyvinkään seurakunta on antanut ilmaisen kokoontumistilan. Toimimme kaksi vuotta seurakunnan yhteydessä, mutta irtaannuimme tarkoituksenamme perustaa oma yhdistys. Kaikille avoimia kuukausikokouksia pidetään myös jäsenten kodeissa kahvikupin äärellä, käsitöitä tehden ja tulevia tapahtumia suunnitellen.

Tiedottaminen Naisten Pankin työstä, kannustaminen lahjoittamiseen joko kuukausilahjoittajana tai ammattilahjan ostajana ovat tärkeä osa työstämme.  Tulemme mielellämme esittelemään Naisten Pankin toimintaa yritykseenne tai yhdistykseenne. Ota yhteyttä alla mainittuun yhteyshenkilöön, Facebook-sivujen kautta tai nykäise hihasta tuntemaasi naistenpankkilaista!

Olemme pieni, mutta sitäkin sitkeämpi naisaktiivien joukko, joka haluaa auttaa maailman köyhimpiä naisia koulutukseen, ammattiin ja tasa-arvoiseen elämään.  Naisten oikeudellisen aseman parantaminen maailmassa on siis yksi kunnianhimoisista tavoitteistamme.

Tule sinäkin mukaan toteuttamaan tätä unelmaamme!  Voit tehdä juuri sitä, mitä parhaiten osaat ja käyttää aikaasi juuri sen verran kuin sinulle sopii.  Voit leipoa, askarrella, viedä Naisten Pankin viestiä kirjallisesti tai suullisesti tai vain istua ja ideoida.

Kuukausikokouksistamme tiedotetaan omilla Facebook-sivuillamme hyvissä ajoin ennen kokousta.  Postituslistalla oleville lähetetään myös sähköpostitiedotteita säännöllisesti.

Hyvinkään tapahtumat

 

Hyvinkää
Anna-Leena Klemetti-Falenius
hyvinkaanaistenpankki(at)gmail.com

Henkilörekisterien käsittely

Paikallistoimintaa käsittelevänä rekisterinpitäjänä toimii Naisten Pankin paikallisryhmä vapaaehtoisten listan osalta. Uutiskirjeen postituslistan osalta rekisterinpitäjän toimii Naisten Pankin vapaaehtoinen/paikallisryhmä, joka lähettää uutiskirjeen. Rekisterien pito perustuu suostumukseen. Rekisteröidyillä on oikeus halutessaan peruttaa suostumus ilmoittamalla sähköpostitse joko Naisten Pankin paikallisyhdistykselle tai suoraan uutiskirjeen lähettäneelle Naisten Pankin vapaaehtoiselle. Rekisteröidyillä on oikeus myös saada virheelliset tiedot korjattua ilmoittamalla vastaavalla tavalla sähköpostitse.

Rekisteriin voidaan kerätä seuraavat tiedot vapaaehtoisten listan osalta: nimi, osoite, puhelinnumero, sähköposti. Uutiskirjeen postituslistan osalta kerätään seuraavat tiedot: sähköpostiosoite. Tietoja ei käytetä muihin tarkoituksiin kuin uutiskirjeen lähettämiseen ja vapaaehtoisten listan ylläpitoon. Tietoja ei luovuteta kolmansille tahoille. Tiedot poistetaan, mikäli rekisteröity ilmoittaa haluavansa poistua listalta. Halutessaan tietoja henkilötietojensa käsittelystä, rekisteröity voi olla yhteydessä rekisterinpitäjään.