Uganda-ilta ja kuukausitapaaminen 5.9.

Naisten Pankki Helsingin Uganda-ilta
Monenlaista tietoa ja tarinoita Ugandasta meille kertovat Jaana Jokinen ja Jaana Lahtinen-Mayengo. Ennen Uganda-osuutta käymme läpi Naisten Pankin ajankohtaisia asioita.

Tervetuloa Naisten Pankki Helsingin kuukausitapaamiseen Hotelli Presidenttiin maanantaina 5. syyskuuta, jolloin erityisteemana on Uganda.  Aloitamme kello 17 käymällä läpi menneitä ja tulevia tapahtumia sekä muita Naisten Pankin ajankohtaisia asioita.

Uganda-ilta alkaa kello 18. Kuulumisia Ugandasta ja Naisten Pankin hankkeista siellä kertoo paikallisryhmämme aktiivi Jaana Jokinen. Hän toimi viime talven maassa vapaaehtoistehtävissä ja pääsi tutustumaan Naisten Pankin hankkeisiin Kampalan slummeissa, pakolaisleireissä sekä Mityanan Chiggi-Kanalassa ja sen ympäristössä.

Ugandasta meille tulee kertomaan myös toinen Jaana. Kehitysyhteistyöjärjestö ADRA:n hankevastuuhenkilö Jaana Lahtinen-Mayengo esittelee Ugandan teiniäitien parissa tehtävää työtä, jota tukee Delta Kappa Gamma -järjestö.

Tapaamiseemme osallistuu myös Suomen Delta Kappa Gamma Society International / Alpha -jaoston jäseniä.

Tule tapaamiseen oman aikataulusi mukaan joko jo kello 17 tai vasta Uganda-osuuteen kello 18.

Emme peri pääsymaksua, mutta toivomme, että lahjoitat esimerkiksi 15 euroa Naisten Pankki Helsingin tilille FI80 1745 3000 1728 27, viite 1368.

Lisätietoja saat puheenjohtaja Pirkko Kasaselta, pirkko.kasanen@koordinet.fi, puh. 0400 413008.

Tervetuloa kuulemaan kiinnostavia kuulumisia Ugandasta!