Tekstaa NAISELLE numeroon 16499 (20€) ja tuet naisten koulutusta!

Raili Hulkkonen: ”Tuen avulla haluan kannustaa naisia toimimaan”

Naisten Pankin #kerrankuussa huhtikuun kasvo on rautainen meikkitaiteen ammattilainen Raili Hulkkonen. Raili haluaa kuukausilahjoittajana olla tukemassa naisten pääsyä työelämään ja omaan elantoon.

Suomessa tunnettu ja tunnustettu meikkitaiteilija Raili Hulkkonen työskentelee omalla meikkistudio Puuterihuoneellaan Helsingin Laivurinkadulla, mutta matkustaa myös jatkuvasti ympäri maata asiakkaita tapaamassa.

– Olen työelämässä tiukasti kiinni. Olisi mukavaa, että viikonloput olisivat vapaana, mutta lauantaisinkin tuntuu olevan aina kiirettä

Naiset ja luonto ovat lähellä Raili Hulkkosen sydäntä. Hän tukee aktiivisesti luonnonsuojelua sekä Naisten Pankin kautta kehitysmaan naisia. Mukaan kuukausilahjoittajaksi Raili haluaa samalla haastaa oman alansa huippuammattilaiset, Suomen Maskeeraajat ry:n jäsenet. Hänen mukaansa lahjoitusten myötä naisille luodaan uusia mahdollisuuksia.

– Toimin kuukausilahjoittajana, se on helppo tapa tukea. Olen myös sitä mieltä, että kertalahjoituskin on tärkeää. Tuen avulla haluan kannustaa naisia toimimaan. Soisin, että naisilla olisi itsekkäästi enemmän omaa aikaa ja he pääsisivät aloittamaan jotain uutta. Tämän kautta he voivat päästä työelämään kiinni ja siitä hyötyvät paitsi he itse, myös heidän lapsensa. Sitä paitsi mielestäni on upea juttu, että Naisten Pankki on täysin suomalainen idea!

Raili Hulkkosen mielestä kehitysmaissa itsekin käyneenä olot ovat usein karuja.

– Naisen työ koostuu veden kantamisesta ja ruuan hankkimisesta. Naisten Pankin toiminnan avulla he pääsevät kiinni työhön ja työelämään loppujen lopuksi aika pienellä.

Mukaan kuukausilahjoittajaksi Raili haluaa samalla haastaa oman alansa huippuammattilaiset, Suomen Maskeeraajat ry:n jäsenet.

Teksti Petra Nikkinen Kuva Raili Hulkkonen

Minäkin haluan mukaan #kerrankuussa >>