Mitä tarkoittaa Ammatti?

Hankkimalla Naisten Pankin Ammatin tuet hauraassa asemassa olevien naisten yrittäjyyttä, omaehtoista toimeentuloa ja koulutusta tehokkaasti ja kestävästi.

Mikä Ammatti?

Naisten Pankin Ammatti -lahjalla tuetaan hauraassa asemassa olevien tyttöjen ja naisten ammatillista kouluttamista. Naisten Pankin Ammatin arvo on 30 €, jolla yksi nainen voi päästä mukaan Naisten Pankin hanketyöhön ja saa mahdollisuuden työllistymiseen.

Naisten Pankki tukee naisten työllistymistä ja yrittäjyyttä paikallisista tarpeista ja naisten erilaisista tarpeista lähtien. Tuemme luku- ja kirjoitustaidon opetusta, ammattiin johtavaa koulutusta, yrittäjyys- ja johtajuustaitoja ja naisten omia säästö- ja lainaryhmiä.  Naisten omia yhteistyöverkostoja tuetaan, mikä mahdollistaa laajemmille markinnoille pääsyn ja liiketoiminnan kehittämisen.

Anmatti on aineeton Toisenlainen Lahja

Ammatti on yksi Naisten Pankin varainhankinnallisista tuotteista, ja siksi se kirjoitetaan isolla alkukirjaimella. Se kuuluu Toisenlaisen Lahjan eettisten lahjojen tuoteperheeseen. Voit hankkia Ammatin verkkokaupassa tai osallistumalla erilaisiin tapahtumiin. Naisen Pankissa kerätään varoja erilaisin Ammatti-tempauksin.  Ympäri Suomen on mm. golfattu ja kävelty naisille Ammatteja!

Ammatti-lahjoituksilla tuetaan Naisten Pankin hankkeita. Voit lukea työstämme ja sen tuloksista lisää täältä. Kun naisella on Ammatti, hänen koko perheensä voi paremmin!

Lahjoita naiselle Ammatti >>

 

Lahjoita naiselle Ammatti