Pori

Tule mukaan toimintaan!

Naisten Pankki on vapaaehtoisyhteisö, jonka tavoitteena on tukea kehitysmaan naisten yrittäjyyttä ja omaehtoista toimeentuloa kestävän kehityksen periaattein. Tukemalla naista autamme koko perhettä ja myös koko kyläyhteisöä.

Porissa toimii aktiivinen Naisten Pankin lukupiiri. Kokoonnumme parillisten kuukausien ensimmäisenä torstaina.

Lisätietoja
Tuula Nieminen
puh. 040 7773 604
naistenpankkipori@gmail.com

Toimintaamme ovat tervetulleita kaikenikäiset naiset sekä miehet!

Lisätietoja Naisten Pankista löydät valtakunnalliselta sivustolta www.naistenpankki.fi

Kiitos, että olet auttamassa – tervetuloa mukaan toimintaan!

 

 

 

 

Henkilörekisterien käsittely

Paikallistoimintaa käsittelevänä rekisterinpitäjänä toimii Naisten Pankin paikallisryhmä vapaaehtoisten listan osalta. Uutiskirjeen postituslistan osalta rekisterinpitäjän toimii Naisten Pankin vapaaehtoinen/paikallisryhmä, joka lähettää uutiskirjeen. Rekisterien pito perustuu suostumukseen. Rekisteröidyillä on oikeus halutessaan peruttaa suostumus ilmoittamalla sähköpostitse joko Naisten Pankin paikallisyhdistykselle tai suoraan uutiskirjeen lähettäneelle Naisten Pankin vapaaehtoiselle. Rekisteröidyillä on oikeus myös saada virheelliset tiedot korjattua ilmoittamalla vastaavalla tavalla sähköpostitse.

Rekisteriin voidaan kerätä seuraavat tiedot vapaaehtoisten listan osalta: nimi, osoite, puhelinnumero, sähköposti. Uutiskirjeen postituslistan osalta kerätään seuraavat tiedot: sähköpostiosoite. Tietoja ei käytetä muihin tarkoituksiin kuin uutiskirjeen lähettämiseen ja vapaaehtoisten listan ylläpitoon. Tietoja ei luovuteta kolmansille tahoille. Tiedot poistetaan, mikäli rekisteröity ilmoittaa haluavansa poistua listalta. Halutessaan tietoja henkilötietojensa käsittelystä, rekisteröity voi olla yhteydessä rekisterinpitäjään.