Toteuta unelmia!

Hyvä kasvaa unelmasta – tule mukaan tekemään unelmista totta! 10 vuoden ajan Naisten Pankki on ollut mukana toteuttamassa kehitysmaiden naisten unelmia paremmasta tulevaisuudesta. Yhdessä voimme tehdä vieläkin enemmän. Toteuta unelmia ja lahjoita nyt.

Tule mukaan tekemään unelmista totta. Lahjoita nyt!

Voit tehdä lahjoituksen myös tilisiirrolla Naisten Pankin tilille:

Osuuspankki FI47 5789 5420 0246 76 BIC: OKOYFIHH
Nordea FI63 1745 3000 1321 02 BIC: NDEAFIH

Käytä viestiä Unelma

Voit myös pyytää laskun osoitteesta naistenpankki@kirkonulkomaanapu.fi

Miten Naisten Pankki auttaa kehitysmaissa?

Unelma-kampanjan varat käytetään naisten yrittäjyyden ja toimeentulon parantamiseksi kehitysmaissa. Vuonna 2017 Naisten Pankki tekee työtä kuudessa hauraassa kehitysmaassa, joissa tuemme:

  • naisten taloudellista toimeentuloa, osaamista ja oikeuksia parantavia hankkeita
  • pienlainoja, ammattikoulutusta ja muuta yrittäjyyteen tähtäävää toimintaa
  • monia uusia, innovatiivisia naisten yrittäjyyteen tähtääviä pilottihankkeita    

Kymmenen toimintavuoden aikana Naisten Pankki on tuonut yli 30 000 ihmistä toimeentulon piiriin, ja perheet mukaan laskien välillisiä hyödynsaajia on jo yli 150 000. Vuonna 2017 hankkeidemme kautta 16 000 naista pääsee oman toimeentulon piiriin. Lue lisää työstämme ja tuloksista täältä.

Winny Ejang, 20, sylissään pieni Elvis Jimmy Opok. Winny on osa naisten säästöryhmää Bar Damin kylässä Pohjois-Ugandassa. Koulutuksen avulla Winny on oppinut viljelemään maata, varastoimaan ja myymään satoa. Hän saa elantoa myös eläinten myynnistä, jos sato jää huonoksi. Säästöryhmän tuki tuo taloudellista ja emotionaalista turvaa niin Winnylle kuin kylän muille naisille. Winny tietää, mihin hän tähtää tulevaisuudessa. Hänen unelmansa on saada poikansa jonain päivän yliopistoon.