Lahti

Tule Sinäkin mukaan Naisten Pankin toimintaan Lahdessa!

Hyvän tekeminen, mukavat ihmiset, kiinnostavat tapahtumat, yhdessä harrastaminen – tätä tarjoaa Naisten Pankin Lahden paikallisryhmä. Toimintamme on vapaamuotoista ja jokainen voi osallistua oman aikataulun ja kiinnostuksen mukaisesti. Meitä yhdistää halu tukea kehitysmaiden naisia Naisten Pankin hankkeiden kautta. Tähän joukkoon on helppo tulla.

Paikallisryhmämme kerää varoja Naisten Pankin hankkeisiin, joilla tuetaan heikommissa asemassa olevien naisten ammattikoulutusta ja yrittäjyyden kehittämistä. Toimintamme koostuu erilaisten tapahtumien ja tempausten järjestämisestä Lahdessa. Osallistumme vuosittain mm. Kävele Naiselle Ammatti- tapahtumaan, Naistenpäivän-tempaukseen sekä muihin erilaisiin myynti- ja messutapahtumiin.

Naisten Pankin Lahden paikallisryhmän toimintaa suunnittelee nk. ohjausryhmä. Tähän kuuluu tällä hetkellä seitsemän vapaaehtoista henkilöä. Ohjausryhmä kokoontuu lähes kuukausittain suunnittelemaan toimintaamme ja tapahtumia. Ohjausryhmän lisäksi meillä on aktiivisia vapaaehtoisia henkilöitä, jotka ovat tärkein voimavara Naisten Pankin toiminnassa Lahdessa. Tilaisuudet ja tapahtumat suunnitellaan yhdessä. Mikäli olet kiinnostunut ohjausryhmän toiminnasta tai muuten vapaaehtoistyöstä, ota rohkeasti meihin yhteyttä. Uudet vapaaehtoiset ja ideat ovat aina tervetulleita.

Tiedotamme hyvissä ajoin yhteisistä tapaamisistamme, toiminnastamme ja tapahtumistamme mm. Facebook- ja Instagram- sivuillamme. Postituslistalla oleville lähetetään myös usein sähköpostitiedotteita.

Voit ottaa myös suoraan yhteyttä yhteishenkilöihimme tai lähettämällä viestiä osoitteeseen naistenpankki.lahti(at)gmail.com

Olet lämpimästi tervetullut joukkoomme!

Liity alueesi Naisten Pankin postituslistalle alla olevasta linkistä ja saat tietoa paikkakuntasi Naisten Pankin ajankohtaisista asioista ja tapahtumista.

Lahden tapahtumat

Liity alueesi Naisten Pankin postituslistalle alla olevasta linkistä ja saat tietoa paikkakuntasi Naisten Pankin ajankohtaisista asioista ja tapahtumista.

Paikallisryhmä on perustettu 2021.

Lahti
Piia Lindeman

naistenpankki.lahti(at)gmail.com

Henkilörekisterien käsittely

Paikallistoimintaa käsittelevänä rekisterinpitäjänä toimii Naisten Pankin paikallisryhmä vapaaehtoisten listan osalta. Uutiskirjeen postituslistan osalta rekisterinpitäjän toimii Naisten Pankin vapaaehtoinen/paikallisryhmä, joka lähettää uutiskirjeen. Rekisterien pito perustuu suostumukseen. Rekisteröidyillä on oikeus halutessaan peruttaa suostumus ilmoittamalla sähköpostitse joko Naisten Pankin paikallisyhdistykselle tai suoraan uutiskirjeen lähettäneelle Naisten Pankin vapaaehtoiselle. Rekisteröidyillä on oikeus myös saada virheelliset tiedot korjattua ilmoittamalla vastaavalla tavalla sähköpostitse.

Rekisteriin voidaan kerätä seuraavat tiedot vapaaehtoisten listan osalta: nimi, osoite, puhelinnumero, sähköposti. Uutiskirjeen postituslistan osalta kerätään seuraavat tiedot: sähköpostiosoite. Tietoja ei käytetä muihin tarkoituksiin kuin uutiskirjeen lähettämiseen ja vapaaehtoisten listan ylläpitoon. Tietoja ei luovuteta kolmansille tahoille. Tiedot poistetaan, mikäli rekisteröity ilmoittaa haluavansa poistua listalta. Halutessaan tietoja henkilötietojensa käsittelystä, rekisteröity voi olla yhteydessä rekisterinpitäjään.