TAIKA-korut

TAIKA-korut on kasvava suomalainen koruyritys, jonka visiona on saada ihmiset tuntemaan itsensä kauniiksi ja huolitelluiksi. Yritys haluaa olla mukana luomassa parempaa tulevaisuutta ja tukee Naisten Pankin toimintaa tuoteyhteistyön kautta.

TAIKA-korut on kasvava suomalainen koruyritys, jonka visiona on saada ihmiset tuntemaan itsensä kauniiksi ja huolitelluiksi. Jokaisen korun tulee korostaa asiakkaan parhaita puolia, jotta lopputuloksena syntyy huoliteltu ja kokonaisvaltainen vaikutelma. Yritys käyttää materiaaleina muun muassa aitoja makeanveden helmiä, korukiviä ja Swarovski-kristalleja, sterlinghopeaa, puna- ja keltakultaa sekä nikkelitöntä korumetallia ja terästä.

TAIKA-korut tuo lisäksi yhteen maailman johtavien koruvalmistajien kauneimpia mallistoja. Yritys etsii kansainvälisiltä korumessuilta koruja, jotka sopivat juuri TAIKA-valikoimaan – 1. Klassiset helmet, 2. Ajattomat hopea- ja kultakorut, 3. Hienostuneet kristallit, 4. Rennot nahkakorut ja 5. Trendikkäät muotikorut.

TAIKA-korujen toiminnan kulmakivenä on hyväntekeväisyys. Yritys haluaa olla mukana luomassa parempaa tulevaisuutta. Uskomme, että kun me kaikki – niin yksittäiset ihmiset kuin yrityksetkin – teemme osamme, vaikka kuinka pienen, pystymme yhdessä vaikuttamaan positiivisesti ympäristöömme. TAIKA-korut tukee Naisten Pankin työtä lahjoittamalla erikseen sovittujen tilaisuuksien korumyynnistä 20 % Naisten Pankille.