Mediateko

Mediateko Oy on tehnyt Naisten Pankin kanssa yhteistyötä jo vuodesta 2014. Taustalla on halu auttaa ja tukea kehitysmaiden naisia.

Kuopiolainen Mediateko Oy on Teemu Kontkasen vuonna 2008 perustama ulkomainosyhtiö, joka keskittyy mm. golfkenttä-, hiihto- ja kuntokeskusmainontaan.

Mediateon ja Naisten Pankin yhteistyö alkoi vuonna 2014. Satu Mehtälän puheenvuoro Levillä järjestetyssä Suksee-seminaarissa Naisten Pankin toiminnasta herätti Kontkasen miettimään, miten Mediateko voisi kuukausilahjoituksen lisäksi tukea järjestön toimintaa.

– Idea mainoskampanjasta syntyi nopeasti ja ehdotin hiihtokeskuksiin suunnattua kampanjaa. Hiihtokeskukset suostuivat ehdotukseeni Naisten Pankille annettavasta ilmaisesta ilmoitustilasta, ja kampanja toteutettiin kaikkiaan noin 20 keskuksessa, Kontkanen kertoo.

Mediateko on antanut Naisten Pankin ulkomainontatilaa ja diginäkyvyyttä pro bono Naisten Pankin kampanjoihin. Yhteistyön pohjana on aito halu auttaa ja tukea kehitysmaiden naisia. Mediateko haluaa kantaa yhteiskuntavastuunsa tukemalla Naisten Pankin työtä, joka on aidosti uskonnosta riippumatonta ja pohjaa aitoon välittämiseen.

– Toivomme kampanjoiden avulla Naisten Pankin saavan lisää näkyvyyttä ja tunnettuutta tärkeälle työlleen. Monesti ajatellaan, että vain rahalla voi auttaa. Hyvän tekeminen voi kuitenkin olla muutakin, tavaraa tai työpanosta, Kontkanen mainitsee.

Keväällä 2017 yhteistyö tulee näkymään mm. Stockmannin Q-Park parkkitaloihin ja kuntokeskuksiin levittyvällä äitienpäiväkampanjalla.