Samuji

Suunnittelutalo Samuji ja Naisten Pankki ovat tehneet yhteistyötä vuodesta 2014, kun Samuji suunnitteli Naisten Pankille pikkulaukun ja lompakon, joiden myynnistä osa lahjoitettiin Naisten Pankille. Vuonna 2016 tuoteperheeseen suunnitellaan kassi.

Samuji on Samu-Jussi Kosken vuonna 2009 perustama luova studio ja suunnittelutalo, jonka työ keskittyy omien mallistojen lisäksi suunnitteluyhteistyöhön ja konsultointiin.

Samujin tavoitteena on tuottaa ajatonta ja kestävää muotoilua, joka paitsi palvelee käyttäjänsä tarpeita myös tuottaa elämyksiä ja kertoo tarinoita. Samujin vaatteet, asusteet ja Samuji Koti -sisustusmalliston tuotteet ovat myynnissä talon omassa myymälässä Helsingissä, verkkokaupassa sekä valikoiduilla jälleenmyyjillä Euroopassa, Aasiassa ja Amerikassa. Samujin ensimmäinen kansainvälinen lippulaivamyymälä avautui vuonna 2016 New Yorkissa.

Kiltteys, kestävyys ja läpinäkyvyys ovat Samujin perusarvoja. Omien vaatemallistojen tuotteet valmistetaan Euroopassa, pääosin italialaisista ja japanilaisista materiaaleista. Samuji Koti -sisustusmalliston valikoimasta suuri osa on tehty yhteistyössä suomalaisten käsityöläisten ja pientuottajien kanssa. Oman suunnittelun lisäksi Samuji Koti -malliston tavoitteena on koota yhteen perinteisiä kodin käyttöesineitä eri alueilta ja eri kulttuureista.

Samujin ja Naisten Pankin Yhteistyö alkoi vuonna 2014, kun Samuji suunnitteli Naisten Pankille pikkulaukun ja lompakon, joiden myynnistä osa lahjoitettiin Naisten Pankille. Marraskuussa 2015 Naisten Pankki vieraili Samujin studiolla ja osa illan myyntituotoista lahjoitettiin Naisten Pankille. Samuji on ollut vuosittain mukana Kävele Naiselle Ammatti -tapahtumassa ja lahjoittanut arpajaisvoittoja Naisten Pankin arpajaisiin.  

 

Samuji