Ivana Helsinki

Ivana Helsinki on suomalainen, kahden naisen johtama, muoti-, taide- ja elokuva-alan toimija, joka on ollut Naisten Pankin yhteistyökumppani vuodesta 2015.

Ivana Helsinki on suomalainen, kahden naisen johtama, muoti-, taide- ja elokuva-alan toimija, jonka perustivat Pirjo ja Paola Suhonen vuonna 1998. Ivana Helsinki on kasvanut kansainväliseksi designyritykseksi, joka on hyväksytty ainoana pohjoismaisena brändinä sekä Pariisin että New Yorkin virallisille muotiviikoille. Merkin omintakeisessa designajattelussa yhdistyvät taide, muotoilu, tyyli ja filmi. Tämäntyyppinen toimialarajoja rikkova ja kulttuurin eri muotoja yhdistävä toimintamalli on täysin ainutlaatuinen.

Ivana Helsingin kunnioittamia ja käytännössä toteuttamia arvoja ovat tasa-arvo, rehellisyys, oikeudenmukaisuus, jotka kaikki sopivat hyvin myös Naisten Pankin arvoihin.

Ivana Helsinki ja Naisten Pankki aloittivat vuonna 2015 yhteistyön kehitysmaiden naisten hyväksi, jolloin Ivana Helsinki lahjoitti kuukauden tuotteen myynnistä 15 % Naisten Pankille. Vuonna 2016 yhteistyö näkyy yrityksen verkkokaupassa. Ivana Helsinki antaa verkkokauppaan vaihtuvan alekoodin, jolla Naisten Pankin tukijat voivat ostaa erikseen sovittuna ajankohtana tuotteita verkkokaupasta. Näistä ostoksista Ivana Helsinki lahjoittaa 10 % Naisten Pankille.

 

Ivana Helsinki