Suominen Oyj

Suominen Oyj ja Naisten Pankki ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jolla tuetaan Naisten Pankin osuuskuntahanketta Kambodzassa.

Suominen Oyj valmistaa kuitukankaita rullatavarana pyyhintä- ja hygieniatuotteisiin sekä terveydenhuollon sovelluksiin. Suominen on pyyhintään tarkoitettujen kuitukankaiden globaali markkinajohtaja ja sillä on yli 600 työntekijää Euroopassa sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa. Suomisen osake (SUY1V) noteerataan Nasdaq Helsingissä.

Suomisen kuitukankaista valmistettuja pyyhintätuotteita ovat esimerkiksi henkilökohtaiseen hygieniaan ja lastenhoitoon tarkoitetut kosteuspyyhkeet sekä kodinhoitoon ja ammattikäyttöön tarkoitetut pyyhintätuotteet.

Naisten Pankki ja Suominen Oyj ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka mukaan yritys lahjoittaa vuonna 2017 kertalahjoituksen, joka kohdistetaan Naisten Pankin tukemalle osuuskuntahankkeelle Kambodzassa. Cooperation for Women’s Economic Development -hanke vahvistaa 17 maatalousosuuskuntaa, joiden kautta naisten sosiaalinen ja taloudellinen asema paranee.

Suominen Oyj tukee Naisten Pankin Kambodzan osuuskuntahanketta

Cooperation for Women’s Economic Development