Fazer

Fazer

Naisten Pankki ja Fazer ovat tehneet yhteistyötä jo monta vuotta. Naisten Pankki on valikoitunut Fazerin yhteistyökumppaniksi monestakin syystä. Fazerin arvot ovat pitkälti samankaltaisia kuin Naisten Pankin arvotkin; huolenpito perheistä ja heidän hyvinvoinnistaan sekä yrittäjyyteen kannustaminen. Yrityksenä Fazer on saanut alkunsa yhden ihmisen, Karl Fazerin yritteliäisyydestä ja lainapääomasta, jonka turvin yritys aikanaan lähti kasvuun. Siksi Fazerille on tärkeää tukea yrittäjyyttä.

fazeryritysnosto

Fazer on jo vuosia ollut Naisten Pankin Kävele Naiselle Ammatti -tapahtuman valtakunnallinen yhteistyökumppani, niin myös tänäkin vuonna. Fazerin työntekijöissä on paljon Naisten Pankki -aktiiveja mikä omalta osaltaan tekee yhteistyöstä luontevaa. Yritys kannustaa henkilökuntaa osallistumaan itse tapahtumaan, antamalla tapahtumalle taloudellista tukea ja lahjoittamalla osallistujille jaettaviin tuotekasseihin omia tuotteitamme.

Fazer on myös ollut Naisten Pankin Golfaa Naiselle Ammatti -kiertueiden yhteistyökumppanina vuodesta 2014. Vuonna 2016 Fazer toimii palkintosponsorina Naisten Pankki Openin 22 osakilpailussa.

 

Fazer