The Caviar Club

The Caviar Clubin ja Naisten Pankin vuonna 2015 alkanut yhteistyö on tiivistä.

The Caviar Club on vuonna 2013 perustettu, Mahon Digital Marketing Oy:n yritysten verkostoitumista rohkaiseva tapahtuma. Tapahtuman tarkoituksena on tuoda yrittäjiä, liike-elämän päättäjiä ja vetäjiä yhteen, luoda molempia osapuolia hyödyntäviä suhteita, sekä kehittää suomalaisten yritysten kasvua toistemme tietoja ja taitoja jakaen.

The Caviar Clubin yksi tärkeimmistä arvoista ja missioista on tukea yrittäjyyttä ja tämän johdosta he haluavat tehdä tiivistä yhteistyötä Naisten Pankin kanssa. Naisten Pankin toiminta on The Caviar Clubin perustajan Saija Mahonin sydäntä lähellä; onhan hän itsekin nainen, yrittäjä, vaimo ja äiti. The Caviar Club haluaa kantaa kortensa kekoon ja ojentaa auttavan ja ohjaavan kätemme niille, jotka sitä eniten tarvitsevat.

Yhteistyö Naisten Pankin kanssa alkoi vuonna 2015 ja on ollut tiivistä ja monimuotoista. The Caviar Club tarjoaa Naisten Pankille maksutonta näkyvyyttä kaikissa tapahtumissaan, verkkosivuillaan, digitaalisessa markkinoinnissaan ja sosiaalisen median alustoilla. Vuonna 2016 yritys on jo toista kertaa mukana järjestämässä Kävele Naiselle Ammatti Tapahtumaa Lontoossa.

 

The Caviar Club