K-rauta

K-rauta, rautakauppa-alan markkinajohtaja Suomessa ja Naisten Pankki käynnistivät yhteistyön naistenpäivänä 8.3.2016. K-rauta on mukana tukemassa Naisten Pankin hanketta Ugandassa, jossa kehitetään paikallisten naisten yritysmahdollisuuksia ja -taitoja.

K-rauta on rautakauppa-alan markkinajohtaja Suomessa. Suomessa on 43 kauppiasyrittäjän vetämää K-rautaa sekä yksi K-rauta Express työllistäen noin 1700 rautakaupan ammattilaista. K-rauta on Keskoon kuuluvan Rautakeskon kansainvälinen rautakauppaketju. K-rauta-ketju toimii viidessä maassa: Suomessa, Ruotsissa, Venäjällä, Virossa ja Latviassa.

Vastuullisuus ja naisyrittäjyys ovat yhdistäviä teemoja, joiden pohjalta K-raudan ja Naisten Pankin yhteistyö käynnistettiin naistenpäivänä 8.3.2016. K-rauta –kauppiaat lahjoittavat jokaisesta myydystä Cello-sarjan valaisimesta 0,50€ Naisten Pankin hankkeeseen Ugandassa. Hankkeen tuella naiset saavat koulutusta muun muassa yritysmahdollisuuksien tunnistamisessa, johtajuudessa ja yrittäjyyden perustaidoissa, kuten taloushallinnossa ja asiakirjojen arkistoinnissa.

 

K-rauta